vilsta med jonna!

Har varit i vilsta med jonna idag :) jag var inte världens roligaste sällskap haha först är jag helt tyst för jag solar sen skulle vi ta ett dopp sen somnar jag haha jag var inget bra sällskap men men. sen har jag fåt en infektion eller vad man ska kalla de med ett annat namn och de är inte kul kan jag säga måste till apoteket imorgon. måste även köpa snus har inte haft någe snus på halva dagen, börjar bli jävligt sugen. imorgon möter jag upp jessica innan vi ska till arbetsförmedlingen ,suck . sen kanske vi skulle till vilsta och sola sen efter de ska jag en stund till fröslunda och hälsa på, har inget bättre för mig.  måste bara påpeka att de är jävligt varmt i mitt rum och fönstret är öppet men de hjälper inte och öppnar jag de stora fönstret så lär de ju klättra in nån här haha brände mig även ute i solen idag. känner mig hur duktig som helst igår gick jag från mig till jonna o de är en jävla bra bit och sen gick jag till vilsta idag och tillbaka till jonna och sedan hem och sen hem till santtu och hem så har fåt mycket promenad under dessa två dagar. önskar att jag hade haft en cykel hade gåt så mycket fortare och ta sig överallt men nej de är ju klart nån ska sno min.

Alltid lika glad!

Sitter och lyssnar lite musik, har nyss spelat melodifestuvalet spelet, men jag var skit dålig. Snart ska jag åka till paula längtar :) tänkte att jag ska göra om lite på min blogg med jag vet inte hur , kanske lite bilder från studenten? aja ska försöka komma på nåt som blir bra annars tar jag bara min gamla.

Party med brudarna !

Nu har de varit party hela veckan känns de som. I onsdags var jag och jonna i rothovsparken och drack och gick sedan på nybron ett under att man kom in haharamla i trappen men fånga balansen jonna ramlar i rothovs flera gånger så typiskt oss haha :D men de var kul men jonna fick för sig hon var skylldig nybron pengar och att vi var tvungna att gå så vi hann vara där en timme och ingen dans. Var inne på något avspärrat område haha igår firade vi midsomar och ja vad ska man säga de vart lite mycket av de goda men dock blev de dans :D finsk musik och vals härsligt :) var tydligen skit arg när vi skulle sova ja vad ska man göra sånt händer. gick barfota som vanligt hämta päivi på krogen vad skulle vi ens där och göra? idag blir de party party :) santtu jonna och jag ska ut och dansa loss :) äppelvodka och dans kan de bli bättre? de nu måste jag fixa de sista innan jag drar till bussen och möter upp santtu :)


Jag med långt hår nu


Jag och santtu igår :D


En liten gris!

Idag var jag och santtu i stadsparken o fika med päivi, camilla och lilla mio :) vågade hålla i honom för första gången haha på torsdag blir lilla grisen en månad. vill bara åka hem till päivi och hålla i mio han är så gullig. Har mejlat om att få byta min tid på ams hoppas de går annars kommer jag få enskilt möte o de känns mycket bättre än en grupp på 40 pers o då slipper jag ångesten. får se vad tanten kan ordna till mig men de blir nog bra. på fredag är de midsommar då ska vi görst ha middag ute i borsökna o basta hur härligt som helst. sen ska vi nog antagligen vidare nån stans :) gick från skiftingen till stan därifrån till tuna vallen och sen hem igen känns hur härligt som helst. men helst av allt skulle jag ju vilja ha en ny cykel. despran har börjat så ska väl gå kolla på de.

de tre vita valrossarna ska ut på vift :)

Lördags vart en helt galen kväll haha men de blir väl alltid en galen kväll när jag är med haha vi var först hos jenny helt okej men vi drog hem till my där de var lite mer folk. Var faktiskt jätte roligt även om jag råkade strula med lite fel personer haha ja personer , men sånt händer haha nu har jag läppglans på mina läppar hahaha garvade så mycket när jenny sa de haha men jag var inte den enda som höll på med henne eller hur johanna? haha :D sen drog vi vidare till eddi där vi hade kul med badade etfer regnet med johanna men med låst dörr den här gången luktade kille resten av morgonen sen vid tip kom jag och johanna hem till mig där vi somnade direkt och vaknade två timmar senare och de känndes som vi hade sovit hela dagen. när johanna åkte hem började jag må skit dåligt kunde knappt gå haha och jag somnade och vknade inte fören mot kvällen. då kunde jag resa på mig och gå till köket och hämta mat och tillbaka till sängen mycket mer kunde jag inte göra haha.

Nu ska jag dra iväg och grilla med santtu, jonna och några till vädret är inte de bästa men nåt vill man ju ha och göra :)

spel på finlandsfärjorna!

Nu när jag tänker efter varför är de så kul att spela på maskinerna på finlandfärjorna? jag kna spendera hur mycket som helst på de haha jag får alltid order om att inte spela när vi åker haha vadå bli kallad spelmissbrukare. Men nu på senare tid har jag inte alls spelat mycket, har inte ens tippat på flera månader. Skulle vilja göra de när pengarna kommer. på båten spelade jag för endast 40kr omg vad bra jag är , men skulle ha kunnat spela för massa massa pengar om jag hade kunnat :) santtu sa innan vi gick på båten du spelar inte någepå båten för då får du gå hem haha hon vet hur jag är med de där. Men ajg fick tillåtelse att spela för lite iaf :) älskar att spela. hur kan man gilla de så mccket egentligen?

Fredag!

Santtu och jag skulle åka på kryssning och supa skallen av oss , men de blev inte riktigt som vi tänkt oss, santtu blir riktigt sjuk så vi blev liggandes i hytten och kollade disney chanel haha men sånt händer. var sjukt trött när jag kom hem även om jag hade sovit mycket. Vad fan händer idag? ingen aning vill festa men ekonomin tillåter inte att jag ska ut men finns de nån hema fest så skulle ju de med vara kul :) har även skrivit in mig på arbetsförmedlingen , så ska på nåt jäkla möte nästa vecka får se hur det går. vill verkligen inte men vad gör man inte för ett jobb egentligen. vill bara dö och vakna när jag pengar och ett jobb. oj oj oj vilekn snygg väktare de var på båten som kolalde leg oj oj oj han vill jag ha hahahaha såg han på hem vägen med de var verkligen oj oj oj :D


Studenten!

Studenten var ju i lördags, en helt underbar dag :) har inte orkat skriva om den en för har varit så himla bakis men nu tar jag mig tid och ska skriva lite om de :) Det började med att jag och jessica inte kunde somna och jag sov knapp inget den natten sen på morgonen vid sex hade vi champagne frukost, helt fantastiskt , öppna champagnen och cidern och ville bara ha mer haha sen gick vi hem till mig och fixade oss fy fan vad heta vi vart :D sen vart de fotografering i skolan hopaps man vart fin där , höll på glömma snuset i men hann ta bort den innan han började ta kort. Sen gick vi in och skrev i mössorna och sen vart de middag där vi orkade sitta i tio minuter haha satt och drack sprit hela tiden där inne för att inte vara helt nykter när man sprang ut. Vi fick gå upp till aulan där vi lyssnade på tal och de delade ut stipendium sen fick vi springa ut :) jag och jessica sprang ut hand i hand <3 snubbla i trappen hahah typiskt mig sen fick jag en massa saker runt halsen och alla bölade som fan haha alla sa att dom aldrig hade sett mig så glad , kul att höra :) de första santtu ger ger mig är en tetra vin som jag började klunka haha typiskt mig :P Flaket med brudarna var så jävla kul , vill göra om de igen :) Sen kom mammi och hämta mig och jag fick öppna lite presenter tack för alla fin presenter jag fick :) Drack som bara den och hade sjukt kul med alla massa roliga bilder tog vi med men dom finns på bilddagboken på co0kie om man vill titta dom. Sen kom jessica och vi drog en snabbis till alexandra innan vi drog hem till mig igen festa. Sen drog vi ut på krogen vilket var sjukt kul haha säger bara att jag inte behövde den sista ölen på vägen hem men självklart ska jag endå dricka så man var ju full som jag vet inte vad haha men de är så de ska vara. De var så jävla kul att gå ut med paula att vi bestämde att jag ska till henne i örebro och gå ut där i sommar.

Jag och jessica , best friends tills döden skiljer oss åt <3

Kommer aldrig glömma den här underbara dagen, vill bara göra om den igen för de var så lyckad dag:)

Hahaha camilla puttar till mig så jag tappar ut cidern i trappen jag ba de gör inget haha sen komemr mamma varför är de blött? jag råkade spilla lite hahha så hon får börja städa haha jag stängde verkligen dörren så ingen skulle merka de haha sen säger jag till mamma att jag ska ut och ragga lite körv haha så pinsamt dagen efter när hon frågade hur de gick haha men sånt händer och en massa annat kul hände med men de orkar jag  inte skriva men de var en helt underbar dag . Tack till alla som kom på min student och gjorde dagen oförglömlig <3

STUDENTEN IMORGON !

IMORGON ÄR DE STUDENTEN :D

oj oj oj vilken vecka de har varit , har nog druckit var och varannan dag. minns knappt vad som har hänt haha  i måndags sola vi hela dagen vart som en kraäfta , bada även i ån haha och satt och drack lite. Men fick solsting sen. i onsdags var vi på harrys fun fun fun :D blev överkörd av en rullstol på foten fan vad ont fick ögat nästan utpetat med haha Men efterfest vart de med. JAg och johanna kom direkt därifrån till skolan , där vi hade inmarch eller vad de heter.Gjorde även hårförlängnign fan vad jag är het i de :D Idag har vi fixa allt inför studenten och har även vart och fotograferat mig :) vill bara börja supa nu nu nu , men nej måste vänta tills imorgon. funderar på gå sova nu så de blir lördag fortare haha Mammi sa jag kanske får öppna en öl idag hoppas hoppas är sjukt sugen på de. Jessica ska sova här och hon är helt gråtfärdig haha så gullig hon är :) Nej jag  måste springa till affären och köpa snus köper tre dosor så de räcker hela dagen hahaha de får verkligen ine ta slut haha Imorgon kommer min paula , har saknat henne så mycket igen :) får entligen träffa henne igen även om de inte var så länge sen sist. Nej nu får de vara LÖRDAG ,LÖRDAG, LÖRDAG LÖRDAG! jag orkar inte vänta. Jag och jessica ska röja imorgon :) best friens , tills döden skiljer oss åt <3 de ska jag skriva i hennes mössa :) men de får hon inte veta fören imorgon.


RSS 2.0