orka tjata!

Orka att jag tittade halva filmen utan ljud bara för att min bror klagade över att han hörde de genom väggen, men han klagar inte när jag har tv på bara när jag sitter vid datan. De första jag gör imorgon är att flytta in datan i rummet. nu klagas de att jag låter för mycket när jag skriver så får stänga av datan nu och gå kolla om de är nåt bra på tv . om man ens får titta på de!

Orken finns inte !

Iag ska vi fira mor och bror, sitte roch väntar på att gästerna ska komma. Egentligen vill jag bara bädda ner mig och sova. Känns som jag går i en dimma, att jag bara är för mig själv att jag inte fattar vad som händer runt om kring mig. känns väldigt konstigt. Känns som kroppen säger ifrån , men jag vet inte ifrån vad. Men snart är de tallin kryssning och jag hoppas de får en på bättre tankar och så :) ska bli sminkad samma dag på Make up store och få lägga sjukt långa ögonfransar , det ska bli hur skönt som helst. Men jag funderar fortfarnande om jag vågar lägga så långa fransar, kommer jag inte se ut som en transa då? vi får hoppas att de blir bra.

Jag fattar inte hur du täncker, du frågar har du inte dåligt sammvete ,hoppas du får de. vill du få mig att då måligt? Att du hackar på mig väldigt ofta varför ska du göra de ? vad får du ut av de egentligen? får de dig att må bra eller vad är de? En annan blir bara irriterad. Orkar inte längre med de!


Trött!

Idag så försova jag mig igen, vilket inte är så ovanligt. vaknade nästan halv elva och kom inte till skolan fören kvart i tolv. Egentligen var de onödigt att gå för en lektion men jag och jessica skulle jobba på projektarbetet men så blev de inte. Jag, santtu och ida har fåt en jävligt bra ide haha men hoppas vi lyckas :) Är sjukt trött nu skulle kunna sova hur länge som helst känns de som. Är väl fortfarande helt sliten sen i onsdags , då jag var ute.  Ikväll ska jag nog bara ta de lungt antar jag , men det är också väldigt skönt. Imorgon kommer de folk hit, mamma ska och bror ska firas så de blir nån middag och sånt. Jag förstår itne att man kan vara så här trött , det är helt sjukt. Ska väl ta och fixa naglarna snart , det skulle behövas.


Bilden är dagen efter!


På lotus i onsdags!





Tapet eller ögonlaserbehandling?

Jag kollade på tapeter igår och hitta en väldigt snygg som man kan ha som fondvägg. Men sen såg jag priset och de var inte lika smikrande , varför lägga så mycket pengar på en vägg? du kommer säkert endå vilja byta tapet nån gång eller kanske även flytta från bostaden. Tänk vad mycket man kan göra med de pengarna istället för att lägga dom på en tapet. Priset för tapeten låg på 15.000 kr vilket jag tycker var lite väl mycket för en tapet. Istället för att köpa tapeten som jag en säkert skulle tröttna på så skulle jag kunna laserbehandla mina ögon som jag har bättre nytta för. Men man får ju inte göra operationen fören man fyllt 20 , så jag måste vänta i 2år till vilket inte är så roligt men under den tiden har jag säkert hunnit spara ihop dem pengarna som behövs. Liksom vad väljer man en tapet eller laserbehandling? Svaret är enkelt, skälvkalrt skulle de bli laserbehandlingen för vem vill gå runt halv blind som jag gör och de blir ju värre när man dricker. Visst kan jag andvända linser men de är så jobbigt och jag har inte tid med sånt på morgonen , glasögon är bara ivägen dom andvänder jag bara ytterst sällan. en sak vet jag iaf , de är att jag ska fixa mina ögon i framtiden så jag slipper gå halvblind och inte se ett skit på långt håll.









Allt är upp och ner !

Hello!

Idag har de verkligen inte varit min dag, för de första så kan jag längre inte vakna på morgonen. Jag vill bara sova, om jag lägger mig tidigt eller sent spelar ingen roll för jag är endå lika trött.

Är sjukt irriterad och arg idag , de bästa vore om jag inte prata med nån idag för annars kan jag råka ta ut min ilska över er , vilket inte är så bra. Att min axel fortfarande gör ont gör ju inte saken bättre, vill bara gråta för den gör så ont. Just nu skulle jag kunna hoppa ut genom fönstret för att slippa allt de här. Hatar de här fucking hor livet.

Så kom de en till räkning ner dumpandes i brevlådan, jag höll på riva sönder hela den för den var på lite mer en vad jag trodde, så de förstörde min dag. Så nu kommer jag inte ha några fickpengar till tallin, blir glad om jag får med mig 200kr vill fan inte betala räkningen har ju inte råd fan , men man måste ju.  hade räkningen står på mitt namn hade jag låsads att den aldrig kommit och skippat betala den nu. Men de är klart så kan man inte göra.

Sen är de ju de där med nationella, jag har fortfarnade inget att prata om jag fattar inte ens vad jag ska göra, min fitt lärare kan ju inte förklara så jag lär ju inte få nåt betyg i de här, fan då. Man måste tänka att alla förstår inte vad ; gör de här , gör si o så betyder förklara på ett annat sätt om någon säger till att man inte förstår de hjälper ju inte att du upprepar vad du just sagt, blir så jävla arg, nu är jag så arg att ajag kokar och jag är ju inte i skolan fören fredag när de ska vara klart VAD FAN SKA MAN GÖRA? 

Tänk på vad du säger och gör. De skulle ju inte skada om du nån gång frågade hur man mådde eller bara kunde fråga hur de går i skolan men det verkar vara för mycket begärt.

Önskar folk kunde ta mig seriöst , för de händer sällan att nån gör de!






konsten att försova sig!

            Hejsan!

Idag är de inte riktigt min dag. Dagen började med att jag försov mig , var inte i skolan fören efter tio, så nu sitter jag här och försöker komma på någon text och en bild att prata muntligt om inför nationella som träning. Vi ska skriva ett PM , vilket jag inte har börjat med en för jag har ju ingen text eller bild. Har ingen aning om vad jag ska prata om. temat är saga eller sanning så de måste höra ihop med de temat. de här var verkligen jobbigt. Nu kommer jag ha massor av plugg i helgen , har ett PM att skriva, Raport till projektarbetet, Baf uppgift  och en till sak till projektarbetet. de är sjukt mycket att göra nu. skulle bara vilja gå dö när de är så här mycket blir bara sjukt stressad av allt! Nej nu slutar vi snart och jag har skrivit två ord på mitt PM , sen blir det lunch och sedan har jag bara en lektion kvar för dagen. Idag var nog första gången sen vi började trean att jag hade med mig böcker till lektionen glömmer alltid hälften hemma , men idag lykades jag få med mig allt.

24 dagar kvar till tallin!

Skulle bara vilja sova nu.


En utekväll med syster yster!

Hello Hello !

Idag har jag varit sjukt bakis, inte alls kul. Jusst nu svider ögonen så mycket att de är nog dags att sova snart.
Igår fick jag och santtu en ide , vi skulle ut på lotus. Så vi fickade oss och skulle ta bussen ner vid halv elva men då skulle inte bussen komma fören 11 , så bestämde oss för att ringa taxi. När vi väl kommer fram så är de väl inte så många där, de r väl inte många som går ut en onsdag. Vi köpte lite dricka o gick och satte oss vid ett bord. kvällen slutade iaf bra :) vi dansade och hade skit kul, vi avslutade kvällen på lotus genom att dansa tango själva på dansgolvet haha!

När vi kom ut var vi lite "smått" dragna , och kom på iden vi ska på efterfest. Medans santtu letade efterfest nån stans så såg jag att jag hade satt på knapplås på mobilen vilket jag inte viste att man unde göra. så jag går fram till vakten och frågar om han kan hjälpa mig och ssedan fortsätter jag flörta med honom haha så gör man inte.

Vi hamnade ute i torshälla där vi efterfesta ett bra tag, träffade lite nytt folk.

så idag har jag varit sjukt bakis, mår så dåligt just nu men man får väl skylla sig själv.  Men endå drack jag inte ens mycket. Hur kan man bli så här bakis då?

Idag har jag känt att jag skulle behöva få massage , skulle vara rikitgt skönt och bara boka en tid och gå dit. Har sjukt ont i axeln känns som den har  låste sig , kan knappt skriva här för att de gör så ont! Måste få massage snarast.

Imorgon är de helg igen :) blir nog bara en lungn helg med massa plugg, men skulle ju inte säga nej om de hände nåt roligt haha plugga kan man alltid göra på söndag.

25 dagar kvar till Tallin!









Dagens dag!

Tjena Tjena!

Idag  har dagen varit kanska stressig och lång. Debörjade med att jag  försov mig idag med, vilket inte är ovanligt. Efter en långtråkig dag på praktiken åkte jag för att träna, vilket var väldigt skönt. Men jag var tvungen att stressa hem för att jag hade tvättstuga också , vilket var skit jobbigt. Skulle behöva massage nu på övre rygg, nacke och axlar, skulle ju inte sitta helt fel om man fick de. pluggade lite nyss, måste satsa på bättre betyg de är ju endå sista terminen nu.

Imorgon fyller bror min 13 , så då ska jag åka och fira honom men har inte en hittat en present. vad köper man till en 13 årig kille? men de ordnar väl sig. Får springa lite snabbt på stan imorgon och kolla efter nåt, innan träningen. Sen är de bara hem och duscha och åka fira bror min.

Nej nu ska jag ta och läsa vecko revyn och se om de står nåt intressant i den. Msn krånglar också men orkar inte försöka komma in igen, är sjukt trött. imorgon ska man upp tidigt igen.

26 dagar kvar nu!

Fields of gold - eva cassidy är värd att lyssna på , älskar den låten den är så fin.


Tredje försöket!

Ja då har man börjat blogga igen, tredje försöket nu.

Nu känns de som en bra ide att börja blogga igen. Det känns skönt att ha nån stan att skriva av sig när de behövs.
Hade ett himla svårt problem med ett namn till bloggen , men de slutade me att fick heta Anaximandros  som den grekiska filosofen, vilket jag tyckte passade bra till min nya blogg.


Idag har de varit en jobbig dag. kunde inte vakna på morgonen , sen var de en helt ointressant föreläsning i skolan men dock slutade dagen endå bra. Fick ju gå fika med mina underbara vänner o syster :) lite ångest har jag ju endå över den där kladdkakan jag åt, eftersom mitt motto för de här året är träna, äta hälsosammare och unna mig något gott på helgen. Hade ju tänkt gå träna efter fikat men så blev de inte , nu får jag skärpa till mig om jag ska se resultat. från och med imorgon är de ingen fusk med träningen och de ska jag se till att hålla, mår ju lite dåligt när jag inte håller mina egna löften.

Om 27 dagar åker jag till tallin med flatorna ,





Partypinglorna från nyår <3


RSS 2.0