När ska man börja plugga?

Jag är lite den som skjuter upp på pluggandet, de är ju så tråkigt och jag tror alltid jag har mer tid på mig en vad jag har och de slutar alltid med att jag gör uppgifterna dagen innan. Idag har jag försökt att plugga men jag kom ingen vart de enda jag gjorde var ju att intervjua camilla och inte ens de gjorde jag klart. Imorgon blir de ingen träning eftersom jag är igenomförkyld så jag tänkte plugga lite innan jag ska iväg till min moster. Vi har ju nationella på onsdag och fredag och på fredag ska den muntliga vara klar så skulle vilja hinna klart den imorgon så jag vet vad jag ska prata om. De sköna är att vi får redovisa inför en mindere grupp , då kanske jag slipper bli så nervös och kunna få fram mitt budskap. ENdå är vi en lite klass på 14 personer men de är endå några personer för mycket. Sen borde jag börja med min uppsats och börja skriva en kladd så jag vet på ett ungefär vad jag ska ha med i den , men först måste jag hyra nån bok om judendommen och katolisicmen för nu tänker jag verkligen sattsa på mvg, vilket jag nog aldrig annars har gjort men de här är två religonerna är intressanta. Jag bestämmer att på onsdag efter nationella ska jag hyra böckerna och böraj på min uppsats så hoppas jag håller det nu.

Håller på läsa en jätte spänande bok, Bedragen av lyndsey harris med andrew crofts , så nu ska jag fortsätta läsa den och hoppas att jag kommer in en bit i boken vill bara läsa klart den för de är så intressant !

intervju med camilla

Idag var det bara utvecklingssamtal, vilket var skönt sen mötte jag upp camilla och skulle intervjua henne om hennes religion, hon var dock lite trög haha men sån är våran camilla :) vi ska fortsätta med intervjun nån annan dag för vi blev inte klara. Vi ska nog även gå träffa henns präst för jag har så många frågor haha sen fick jag för mig att jag skulle bli katolik och självklart var de camilla som peppade mig från början alltså var de hennes idé haha men prästen kom inte hem fören på fredag så vi kunde inte göra de idag haha sedan gick jag , camilla och jonna fikade med camilla skulle till trafikskolan så jonan och jag satt och pratade gamla minnen och sånt som har hänt nu som vi inte har pratat om oj oj oj vad vi skrattade speciellt åt henne haha hon är så rolig :) har även tvättstuga nu vilket är skit tråkigt men de var den enda tiden ledig denna vecka och jag behöver rena kläder till helgen då vi ska fira jessica hur kul som helst :D längtar som fan fast jag är sjuk .  

sjuk

Har knappt sovit nåt inatt. Är så förkyld att jag knappt kan andas , känner mig döende. Tur så har jag ingen skola idag eller jag måste dit för 20 minuter känns lite onödigt men man måste gå på utvecklingssamtalen. Då får jag veta hur jag ligger till i alla ämnena vill nog inte veta de. Nu är de skärpning för min del i skolan måste börja fixa de bättre, nu är de ju bara10 veckor kvar. skulle ha träffat camilla vid tolv men nu kan  hon inte fören efter skolan så då blev de halv tre istället. Men då hinner jag gå hem och vila under tiden är helt slut orkar inte röra på mig men måste fixa mig och så bussen går om en timme. Det enda jag vill är att lägga mig i sängen och vila men då lär jag ju somna och aldrig komma upp. jävla santtu som har smittat mig haha måste hinna bli frisk till på fredag då vi ska fira jessica!

Knäpp är man ju verkligen!

Kom hem redan med halv ett bussen igår , var så trasig att jag kunde inte festa haha då är det illa. Vi pratade om wiplash eller vad de heter , då säger ida om sanna skulle göra banan då skulle hon stanna efter ett tag ocg dricka lite sprit sen skulle hon orka springa igen haha så taskigt faktiskt :P omg vad jag är sliten idag med tur att man är ledig imorgon. sen ska man ju föra ett jävla liv när man kommer hem, försökte smyga men det gick fan inte.

Nu kom kusinen och alla barnen oj oj oj vad jobbiga barn kan vara haha nej men dom river hela mitt rum. Sen är jag juså knäpp att jag säger välkomna hit när jag öppnar dörren vem fan säger så? haha nej nu får santtu ta och vakna måste även springa till maxi undra om man ska ta med sig en unge som sällskap eller måste alla följa med då?

lite bilder från ifredags!



Party Party!

Nu sitter jag här och har bråttom ,jävligt brottom ska vara klar om en timme och jag sitter fortfarande i handduken och har inte letat kläder och inte har jag börjat dricka heller, sitter helt trasig här från partyt igår. Kom hem halv 8 imorse och santtu skule laga mat åt mig men självkalrt däckade jag haha som vanligt då , när vi har kommit hem. sen gick sängen sönder på morgonen där ocvh jag säger bara oj oj oj vad jag var trasig kunde knappt gå haha började nästan gråta för huvudet dunkde så jävla mycket. Men en kul kväll var de iaf! nej nu måste jag fixa mig innan vi ska till santtu eftersom jag har jävligt bråttom nu, som vanligt!

Lite bilder från igår!




fun fun with my sister

oj vad kul man kan ha de , bara vi två :) sitter här helt färdig fixad och lite halvt dragen börjar se dåligt med, de är de som är nackdelen med drickandet. jag har ju dålig syn i vanliga fall och andvänder inga linser eller glasögon så jag får ju ännu sämmre syn en alla andra men va fan de är ju inte värsta krejen:P santtu står och fixar sig så jag sitter här o0ch har lite halvt tråkigt och lyssnar snälla snälla men ska fan byta låt till angerfist fin favorit :D eller det fick bli nattens drottning. måste vänta tills håret är tort så kan jag fixa de , kom fram idag till att jag ska färga tillbaka till mitt blonda hår eftersom jag saknar de så mycket. nu lät de som att santtu välte allt i badrummet haha känns skönt att kunna gå ut och tänka på annat än som har hänt. Idag är det bara positiva tankar orkar inget annat, är så kännslig hela tiden om man kan säga så.Vågar inte riktigt känna efter hur jag mår , de känns bättre att inte känna och må bättre . Om jag känner efter så kanske jag inser hur dåligt jag mår och det vill jag inte och orkar jag inte.  nej nu är det bara positiva tankar som gäller och framöver.. Santtu pratar i mobilen så jag tänkte kolla runt lite på internet så jag slipper känna mig så mobbad. ikväll blir det nog utgång på lotus och bara dansa sönder mig. Santtus terapi är dansen medans min är alkoholen haha men hon trodde inte på mig men så är det haha nu hör jag mitt namn i mobilen så måste lyssna vad som sägs:P nej nu ska jag vara lite social mot henne om hon är lite social mot mig vill säga.

Ikväll är det röja röja för mig , känner att jag behöver det fast jag sa att det inte skulle bli nån party för min del.

Not fun!

Idag var de kort dag i skolan som vanligt. Fick reda på saker som jag "inte" har gjort enligt horan till lärare men egentligen har jag gjort dem men hon tror ju mig inte. När jag väl har gjort nåt då tror dom mig inte. Men jag hade inte brytt mig om jag hade skrivit de på datan men nu hade jag skrivit för hand en uppsats på tre sidor på vg kriterier men men nu måste man göra om allt för hon är ju hora och säger är du säker på att du lämnade in de? för ajg har aldrig tappat bort något i hela min kariär hon är ju hora jag vet att jag lämnade in den för de var ida som hade skrivit halva så jag minns men tydligen inte hon. sen fick jag en massa annat att göra som jag redan har gjort men enligt henne har jag ju inte de , hon måste ju ha nåt fel i huvudet . tur att de bara är 10 veckor kvar till studenten sen slipper jag henne. Sen blev jag så arg på henne och började svettas och fick snusa 50 snus haha sen ahr hon mage att fråga hur arg är du på en skala 1-10 vem frågar når sånt?

Sen blev det stan med santtu och jessica och där köpte man ju lite nytt , emn de var ett måste.

Isommras när nordman kom till å-festen då var jag inte 18 så jag kunde inte se han, älskar han , han har så bra låter plus att han är snygg haha sen kommer han till harrys idag men självkalrt är det 30+ där idag skulle jag vilja vara 30 för jag tycks aldrig bli tillräckligt gammal för att se han. Längtar till jag får se han spela och sjunga emd i alla hans låtar :)

Nej nu måste jag springa över till santtu för vi båda börjar bli lite törstiga haha speciellt santttu :P nej nu skoja jag. ikväll blir det väl utgång skulle inte bli så men nu får vi annat att tänka på efter det som hänt och sen får vi umgås själva som vi inte har gjort på evigheter, kul kul kul :D

min bror börjar bli stor

Min lillebror har alltid varit lite i mina ögon , men idag visade han mig en ny sida av sig själv. han är 13år och vi kommer inte alls överens vi är som katt och råtta helt enkelt en timme går bra men sen börjjar vi bråka.men nu på msn så sitter han och frågar mig hur jag mår och att han beklagar sorgen och en massa sånt och jag blev ju helt tårögd när han skriver så eftersom jag inte är van med att han är så vuxen. men alla växer ju upp nån ång och nu har han växt i mina ögon iaf.fattar inte hur snabbt tidengår snart är de väl han som tar studenten och inte jag!

Väntar

Slutade redan halv ett idag , hur skönt som helst eftersom man inte är på topp idag. Är jukt trött eftersom jag sovit så dåligt inatt och funderar på att gå sova en stund nu innan mammi kommer hem. FÖr jag gör väl inget annat en och väntar på henne för vi ska nämligen åka och handla och leta efter ett par sängben till min säng och lite så där. Helot plötsligt försvann ljudet på datan och kom tillbaka när jag startade om låtn :S höll på bli jävligt arg på några sekunder så där som jag brukar bli när de inte funkar som jag vill haha Imorgon ska jag och mamma på en tjejkväll i hotell plaza och kolla modevisning och lite annat innan kanske vi skulle gå ut och äta. Man får passa på och göra sånt här när hon vill eftersom vi inte umgås så mycket så man uppskattar tiden med henne, så jag längtar tills imorgon helt ärligt. nu får de bli lite nya gossip girl avsnitt och så :)

Help me!

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=6389  klicka och gå med :)

Tråkiga nyheter!

Idag fick jag väldigt tråkiga nyheter, finner inga ord för de.Vet inte vad jag ska säga förutom att de är väldigt tråkigt!

Tankar som gör en förrvirrad !

Tankarna snurrar både positiva och negativa. Vad är det som egentligen händer, varför blir de på ett visst sätt?vad hände med människorna och all snällhet som fanns på denna jord. varför kämpar man inte för nåt bra eller de kan ju vara dåligt. varför varför varför snurrar. vad hände med allt som en gång fanns i världen ,som fanns nära men endå så himla långt borta.varför försvann de, orkde de inte mer eller ville de bara inte. är en eller fler bäst , de känns som en verkar bäst men det finns två men endå ska de vara ett, för ett är lättare en två eller hur ska det vara? är helt förrvirrad av mina egna tankar. måste man tänka och känna allt ,varför inte bara vara helt neutral. kroppen borde vara instyrd på att vara neutral som sverige är i krig.varför är bara ett ord men det har endå över tusen ord. tänk att leva i en fyrkantig box ,att vara en,en,en,en. men de finns så himmla många sätt att vara en på hur många miljoner som helst, de är helt olika beroende på vilken en man har blivit. blir förrvirard av mig själv. Men ibland måste man släppa spärren och tänka tankarna som snurras om i grytan. men nu är de dags att stänga spärren igen....

Förvirrad,Förvirrad och åter Förvirrad!


En dag man njuter av!

Idag har det varit en helt vanlig dag,lite konstig var den iaf för jag vaknade på morgonen redan vid sju och steg upp och fixade mig för första gången till skolan eller håret fick ju se ut som de brukar med en stor tova på ena sidan haha Idag hade jag även med mig hjärnan till lektionen , jag fattade för första gången vad man skulle göra men dock först efter tio gånger av genomgång personligt av läraren haha Men entligen fattar jag vad jag ska prata om på muntliga på nationella, sist på tränings nationella så gjorde jag ju itne den eftersom jag inte fatta och då förklarade hon säkert 20 gånger för mig men idag var min hjärna med lite iaf :D temat är ju enegemang och påverkan ska skriva om en film som påverkat och där tänkte jag ta filmen linas kvällsbok och sedan skriva om kraven och grupptryck som finns bland umgdommar , om att man måste ha sex tidigt och massa annat som framkomemr i filmen. En bild skulle man ju också välja och då har jag valt en från texthäftet på klass 9a där de är just ungdommar och jag tycker dessa två passar väldigt bra ihop så de här kommer nog sluta väldigt bra skulle jag tro.

Sen slutade vi redan tolv idag så jag och jessica bestämmde oss för att gå på stan och där hitta jag ett par skit fins skor som jag bara måste ha , vill ha dom till studenten dom satt som gjutna på mina fötter så dom får jag ta och köpa så fort som möjligt :)

Sedan träffade jag santtu och vi gick hem till mig och inte gjorde något egentligen . hon ville promt lyssna på caroline af ugglas -snälla snälla och självklart störde jag mig på hur hon dansade till om man nu så kan kalla de dans och började härma henne och santtu hade så kul att hon låg på sängen dubbelvikt av skratt haha vi kom på att jag är väldigt bra på  att härma folk vilket ajg brukar göra ganska så ofta haha nu kanske jag har kommit på vad jag är bra på . folk brukar vara bra på att måla sjunga mm men jag är bra på att härma folk hur kul är de?

Nu måste jag springa ner till tvättstugan och hämta upp tvätten men innan måste jag bara visa mina fina skor som jag ska köpa :)


skorna är från bianco


ska ha skorna till denna klänning, på studenten !

Massor att göra!

Vaknade sjukt tidigt idag och var helt pigg, så nu sitter jag här och funderar om jag ska orka börja städa rummet eller inte. Efter de hade jag tänkt gå en långpromenad hur skönt som helst ju, skulle även behöva laga mat med de orkar jag inte heller. Tänkte laga potatismos och fläskfile men nu hade vi ingen potatis hemma , så då skippar jag att laga mat :P Är så himla trött på skräpmat, spagetti , strips, korv och jag älskar korv men man kan väl få för mycket av de med. tänkte kolla om santtu hade potatis hemma för då kunde hon komma hit och äta med mig haha de är ju så förbaskat tråkigt att äta själv. Känner att jag har ont bakom örat ,de känns jättekonstigt, som om något sitter löst eller är infekterat.De hugegr till där ibland känns iaf konstigt.

Nu ska jag sätta igång med städandet , sen ska jag laga mat för santtu och ida kommer över på middag här :) santtu är nog glad att hon slipper laga mat haha men hur gott är inte hemmalagad potatismos?  sen ska jag lura med dem ut på promenad !

Påsk pyssel!

Idag ringde pia och väckte mig kvart över ätta , hon ba sover du? man ba nej jag var ju vaken så här tidigt haha sen satt hon och babblade på ett bra tag , direkt när jag la på och blundade så somnade jag om och vaknade när sanntu smsa mig. Låg i sängen och latade mig till pia ringer igen och säger att hon hämtar mig snart typ om 5-10 minuter så de var ju bara och hopp ur sänge och leta kläder snabbt och sedan gå till bilen. Vi åkte till maxi och handlade lite påsk saker eftersom vi skulle måla ägg med mina och vem fick äran att blåsa ut äggen ur ägget? jo jag och fan vad jobbigt det var, jag har alltid den tur att jag får blåsa äggen haha varje år målar pia,jag och miina  ägg hos dom vilket är väldigt mysigt. Proppade i mig massor av mat medans jag var där så nu behöver jag inte äta på en vecka haha Vi la även fjädrar på såna där kvistar blev väldigt gulligt miina hade valt fjädrarna så de blev gula och rosa fjädrar. Nu är jag helt sliten ska väl gå en stund till santtu så jag slipper sitta själv här. Sitter och lyssnar våran party musik och självklart blir jag partysugen haha och pia satt och tjatade om den där spriten , så nu är jag på väldigt bra humör och väldig partysugen kan jag medge. Nu försöker santtu ringa mig men själklart funkar inte min "hela" mobil att ringa till. Dags att införskaffa en ny lur. Nej de blir inte att gå till santtu för hon skulle se robbinson och de programmet hatar jag, så jag blir hemma istället. Mörkt har det också hunnit bli ,så de blir ingen promenad heller. 

Jag tänkte på varför jag är så törstig hela tiden , de är sjukt jag vaknar minst två gånger per natt och dricker två stora glas vattem för jag är så törstig och idag när vi var i affären fick jag så där att jag var super törstig och inte visste vart jag skulle ta vägen , så jag köper en flaska vatten och klunckar i mig hela på en gång och pia ser så chockad ut när vi kom hem , drack du upp allt vatten? ja jag sa ju att jag var törstig haha  det är helt sjukt. Det första pia säger till mig när vi ses är har inte du borstat håret idag haha började skratta åt de eftersom jag inte borstar håret så ofta, tydligen syntes de mycket idag haha de lät nästan som om hon pratade med miina . sen var det dubbel moral ute i skogen haha



Miina

Jag är ju så smart!

Har ju varit hemma idag med pga magen , mamma skulle ha ring husläkaren idag men jag vågade inte gå själv dit så jag bad henne att inte ringa haha vilken tönt jag är :P Men om man inte försår vad han säger är de ju lite jobbigt att gå till han , han är dansk. Så jag brukar säga allt innan frågar jag har haft feber jag har hosta mm haha man måste ju göra de bästa av situationen. Idag kom ju jag på att de finns nåt som heter värktabletter så tog de med förut men känner att jag borde ta dom igen snart.

Var till affären åt mamma, köpte godis de smakade hur gott som helst känns som att jag inte har ätit de på hur länge som helst.Skulle lätt kunna trycka i mig hela påsen haha

Imorgon blir de träning efter skolan , kommer entligen kunn komma in i mitt skåp :D sen är det helg och vad fan ska man hitta på ? kanske långpromenad om det är fint väder?

Fick hem medlemstidningen för favoptic där jag beställer mina glasögon. Hitta hur snygga pilotbrillor som jag vill ha. ska nog köpa dem och sedan lägga till solglas eller vad de kallas så de är både styrka och skydd för solen i dom hur smart är inte de? plus på de så slipper jag vara halft blind med haha

Imorgon behöver jag inte ta min vanliga sovmorgon som jag brukar , nu har vi fåt "ledigt" från den lektionen i 5 veckor hur skön är inte de , men på den tiden ska vi skriva en uppsats. Men häldre de och få sovmorgon och få närvaro , de kna ju inte bli bättre :)


Nu börjar bloggvärlden spåra ur!

Igår fick jag en komentar av en tjej som skrev dittan och dattan, på komentaren lät de som att jag hade komenterat hennes först men jag hade aldrig läst hennes blogg. Nu visade hon mig vilket inlägg det var och jag läste de nyss. Då är det någon som har komentert hennes inlägg och skrivit dit mitt blogg namn, hur fittigt är de inte att andra går och komenterar från mig. ska man inte få ha nåt ifred eller ska folk börja komentera från mig med nu eller? säger bara skaffa en egen blogg om du ska komentera.

Detta hade personen skrivit till tjejen :

jo du, det är inte jag som har valt att gå på jb så skyll dig själv.

på tal om att sitta i kassan. du vet väl att det är 18års gräns, eller det kommer bli eftersom att minderåriga ej får sälja ut tobak och alkohol! så du kan ju glömma kassan.
men om du nu skulle hinna sitta i kassan innan det beslutet går igenom så hoppas jag att du blir rånad och misshandlad brutalt efter jobbet..

Det är ingen som bryr sig om att du inte kommer komma ihåg alla koder,jag menar.. hur jävla svårt kan det vara?! inte alls.. eller så är du så jävla senil bara som inte är kapabel för arbetslivet!

förresten. du vet väl att du har en s.k. "pärm" vid kassan där alla koder står!?!?!?! så det enda du behöver är förmågan att känna igen ett äpple, en purjolök, apelsiner och vindruvor. hur jävla svårt är det på en skala 1-10? du är ju förfan inkompetent så att det skriker om det!! BLONDA JÄVEL!!

OCH SÅNT SITTER MAN INTE OCH SKRIVER FRÅN MIN BLOGG, FATTAR ITNE VAD HORAN TÄNKTE PÅ NÄR DEN SKREV DET HÄR TILL HENNE!

Hoppas man får ha sitt blogg namn ifred nu.


NU FÅR DET VARA NOG!

NU FÅR DET FAN VARA NOG!

Vad mer ska ni göra för att förstöra studenten 2009?

Ni har satt alkoholförbud i parkerna i centrala Eskilstuna. Vad händer med den traditionella champagne frukosten? som brukar hållas i de allmäna parkerna, på studen morgonen. VArt ska vi studenter nu ha våran champagnefrukost? Ni ska även ändra utgångstiderna pga kungligt besök. Jag förstår inte varför kungen måste komma just på våran studentdag,när han inte kan komma en annan dag på året. visst Eskilstuna fyller 350 år men han behöver inte komma just 6 juni, då de är mycket annat på gång i stan. Han har 364 andra dagar att besöka Eskilstuna på men nej han måste välja 6 juni ,studentdagen.

Orka leka viktig petter!

 Detta är en insändare jag har skickat iväg (förutom det med viktig petter) eftersom allt blir förstört för oss studenter, vi får inte ens dricka i parkerna som man har får gjort tidigare , så jävla dåligt! Vi drabbas av allt.


Våran viktig petter till kung!


idé för magont!

Mår piss dåligt idag. De började med kramper i magen igår och dom vill tydligen inte försvinna, blir galen på de här för de är ju knappast första gången heller. nu sitter jag occh väntar på att santtu ska komma hit , ska titta film och laga mat,hoppas hon vaknar snart för jag orkar inte vänta haha men ida kom på ett jätte bra förslag igår om hur jag slipper ha ont i magen jag klipper bort den och lägger den i kylen inte frysen för då fryser den sönder sen istället för mage läger jag en plastpåse haha sen efter några dagar så är säkert magen bra och då tejpar man bara tillbaka den haha garvade sönder mig åt hennes idé. nej nu får jag ta och ringa santtu så hon kommer hit snart och jag slipper vara ensam, haha

Snart kommer jag hem !

Snart får jag entligen åka hem från skolan, min kärs syster yster ska ju jobba så hon kommer ner med fyra bussen och då har hon tagit med en jacka till mig så jag inte ska behöva frysa på vägen hem :D sen när jag kommer hem ja då är mor min hemma med så då behöver jag inte vara utelåst. kommer ju inte komma till skolan fören på fredag så jag hoppas vi har någon reserv nyckel undertiden. jag hoppas läraren är frisk på fredag så jag kan hämta mina saker. hur klantig får man vara lägger nycklarna i jackfickan och lägger in de i skåpet och låser? Ja men jag får skylla på att jag var trött och att jag hade kommit så tidigt haha sen går ju tiden så förbaskat segt , har setat här i över två timmar suck nu så är de bara ca en halv timme kvar innan hon är nere på stan :) så jag kommer väl hem om en timme om jag har tur.

Surare än en citron!

Har verkligen haft en dålig dag idag, vilket suger. Jag vaknade och hann till första lektionen, för typ första gången. Sen när vi kommer tillbaka till skolan så ska jag lägga in alla mina saker i skåpet och tar ut skolböckerna men självklart så låser jag in nycklarna i skåpet. Så nu kommer jag inte in i skåpet och inte heller hem eftersom jag inte har några nycklar. Men som tur är de att santtu ska till jobbet senare och kan ta med en jacka till mig så jag kan promenera hem haha Vi har ju extra nycklar hos våran mentor och själklart var hon sjuk idag och ingen lärare ville kolla i hennes låda efter extranyckalrna. Sen hade jag ju ett till alternativ att gå till vaktmästaren men självkalrt kostar de och jag har inte ett öre på mig, vilket är väldigt surt. Plus på de här känner jag mig sjuk att jag har feber och mår illa, så de gör ju inte saken bättre. vill bara gråta och sjunka ner under marken och dö..

FUCK THIS DAY!

sen lyssnas de skit musik från melodifestivalen här i datasalen, självklart har jag inga hörlurar heller så jag kan inte lyssna på min bra musik. Får nog ta sms biljett sen så jag slipper gå hem utan musik.De här är verkligen inte min dag, fuck fuck fuck!

En galen dag i strängnäs!

Igår så åkte jag med ida till strängnäs, där vi skulle festa med hennes komipsar och santtu som skulle komma efter jobbet.  De började med att jag fick sitta hos ida och fika med hennes familj och släktingar eftersom hennes syster fyllde år , fick även träffa hennes gulliga farmor igen fast denna gång nykter haha Sen skulle vi gå hem till idas mamma och hela tiden hade jag ont i magen eftersom jag skulle träffa hennes hund för första gången  och jag är livrädd för hundar. Men de slutade bra och vi blev kompisar, tror faktiskt ragge blev kär i mig så som han följde efter mig haha SEn kom santtu vid halv elva och då hade vi redan druckit ett bra tag, halv tolv kom vi ut på BK som var faktiskt roligt, roligare en vad jag trodde. Där röjde vi sönder som vanligt , dansa söndre oss så tjejerna flydde man kan säga vi var helt enkelt på toppen humör  denna kväll :) sen gick de väl lite till överdrift på dansgolvet , striptease säger jag bara haha Sen sa santtu att jag hade silikon självklart stod de några tjejer och lyssnade haha vi gör ju bara för roliga saker :D Idag dagen efter var väl inte lika rolig vaknade halv sju av att jag vr sjukt pigg och då hade jag endast sovit tre timmar men jag somnade om till halv tio och gick upp till dom andra. där ida låg helt död haha tjuriga damen hade vi där. Men självklart gick de bara en liten stund innan jag vart dålig , för resten av dagen. Vi lämnade av santtu på tågstationen  för  hon skulle gå jobba, sen fortsatte vi till affären och kom hem med en massa mat som vi lagade till och ida ville ju ha ännnu mer maträtter haha sen låg vi helt döda resten av dagen och självklart fick vi springa till bussen. I eskilstuna fick vi vänta på bussen så vi äter våran mat som vi hade tagit med som färdkost inne på gallerian haha så får jag en ide vi cyklar hem för jag har cykeln på stan , men när vi kommer fram till cykelstället så har nån hora snott min cykel och självklart blev jag skit arg och ida stod och skrattade åt mig. inte alls kul eftersom jag hade tänkt börja cykla till skolan , men icke sa nicke. ´Blir arg bara jag tänker på. Jag förstår  inte varför man inte kan låta andras saker vara , hade horan inga penga för att köpa en egen cykel? Men då får väl fittan spara ihop pengar som jag hade gjort , men nej istället så ska fittan sno min gammla damtralla som jag bara älskade , bästa cykeln någonsin. Inte har jag råd att köpa ny heller så jag ska leta egenom hela Eskilstuna och hitta min cykel för den ska komma till rätt ägare och B2 har lovat att hjälpa till haha

Nej nu ska jag lyssna lite skön musik innan jag ska sova!

colan kittlas i halsen!

Igår så fstade vi igen , men vi drack nästan inget sså de gills inte som festa festa. vi började med att möta santtu på jobbet och sen därifrån drog vi vidare till nyfors. en stund senare drog vi vidare till lagersberg. kvällen var helt okej, men den kunde ha varit roligare. De var väl egentligen ingen höjdare och se fulla människor när man själv var nykter. efter de blev de kebab , som var jäkligt god men endå äcklig haha

sov som en stock helt enkelt , har inte ens märkt att katten har varit i rummet och nosat på mig haha som mamma sa var glad att nån gillar dig , även om de är en katt haha för jag klagade på att han alltid vill komma till mitt rum.

Dagen efter måste jag dricka cola och de ska vara cola i burk de smakar bättre då , sen när man dicker colan så känns den lite stark och kittlas i halsen haha Men de är så colan ska smaka :D

Happy!

Vart så glad när skorna passade :) tur att jag inte tog 35,5 dom hade säkert setat bra men inte lika bra eller vem vet. De första jag gör när jag ska setta på mig armbanden är att ha sönder ett, men som tur var gick de att laga de. Tills lut studentkläningne var inte så som jag hade tänkt mig, den var fin o den satt bra men på klännningen där nere var den lite genomskinlig men man kan nog ha den endå.

Kom nyss hem från affären med mamma och bror , själklart glömde vi en massa och måste gå tillbaka igen, emn innan de ska jag göra smoothie , som jag länge velat prova. ska göra med jordgubbar och banan , låter ju hur gott som helst. Sen fick de även bli kiwi som man också kan göra på.

Ikväll vet jag inte vad som händer hade ju tänkt att gå ut men de vart inte så , så får se om något annat inträffar.

Paket blir jag alltid glad av!

Idag när jag slutade skolan kände jag att jag var trött och mådde ingen bra så jag bestämde mig för att hoppa över träningen och åka hem. Fan vad glad jag vart när jag kom hem , mitt paket från nelly hade kommit, så nu måste jag springa ner till centrum här nere och hämta de :) hoppas allt passar så jag inte måste skicak tillbaka de.

Färgade ju även håret igår och de blev inte så som jag hade tänkt mig , jag gillade de inte men efter ett tag tyckte jag de var fint sen vart de fult och så har de hållit på hela dagen haha men så kan de va.

tog ju även en härlig sovmorgon idag, skulle ju inte de men jag kunde inte vakna när klockan ringde. Jág försökte verkligen röra på mig och öppna ögonen men min kropp gjorde itne som jag ville.

Nu har jag tvingat med bror ner till centrum eftersom jag vill ha sällskap , för de är ju så trist att gå själv även om de bara tar fem minuter !

Tävling!



JAg valde några favoriter från halens och de fick bli ett par svarta shorts, en grön linne/blus, svarta gladiatorsandaler, pilotglasögon och en runt liten svart väska :)

Jag hittade en tävling på http://annamirjamaria.blogg.se och jag tänkte jag kunde vara med och tävla , man kanske inte vinenr men de är ju kul endå och kunna hoppas att man ska vinna!

striptese med carmen !

Försökte mig på träning , eller snarare striptease med carmen electra men de gick ju ingen vidare så jag stängde av videon efter fem minuter. ja jag vet man ska ge de en chans men jag har gjort de förut och då gick de fan smidigare, jag bröt nog hela kroppen , jag gick av som en slata pinne. Jag är verkligen inte vig alls , jag köpte alla fem skivorna för säkert ett halvår och jag har aldrig lyckas ta mig egenom en skiva haha får väl börja träna de varje dag om de ska hända nåt , men se var ju inte kul att hela kroppen knaka så fort man gjorde några rörelser. Jag kom fram till att jag får hålla mig till gymmet helt enkel ,de är min grej. cykel,styrketräning,simmning och promenader går man iaf inte av på mitten så de får jag hålla mig till. Eftersom jag bara har  tränat en gån den här veckan och då var de att va med på idrotten så hade jag tänkt träna imorogn efter skolan etersom jag slutar tidigt och då får de fan bli minst två timmar. Skulle vilja gå ut på promenad nu , får se om syrran hänger med annars lär ju inte jag gå ut i mörkret själv.

Just nu sitetr jag och färgar håret ,ska bli nån brun färg, chokladbrun hette den menså mörk får vi hoppas att de inte blir, de var iaf mycket insag av rött i de ,så de komemr inte slå om till grönt iaf vilket känns jäkligt skönt. Eftersom kläderna inte hinner komma till helgen så tänkte jag att jag kan fräsha till håret med någon färg. MEn jag vet att jag kommer ångra mig , som vanligt. Men jag kom ju över mitt blonda blonda hår , så nu har jag haft nån slags ljusbrun eller grå elelr vad man ska kalla färgen i nån vecka så hoppas jag trivs i de här , får inte färga håret stup i kvarten. Just nu känns det som att jag inte vill gå till skolan imorgon , känns sjukt jobbigt att gå upp tidigt för att ha en pantad lärare på morgonen , hon kommer förstöra hela min dag. men jag kan ju skippa hennes lektion varje fredagmorgon. Alldeles på strax ska jag tvätta ur färgen i håret, håll tummarna för att de ska bli bra och jag slipper börja gråta.



Storleken på brösten har inte med hårfärgen att göra!

Läste nyss kissises blogg där hon hade bloggat om hon har eller inte har förstorat brösten. Sedan hade hon lagt upp en lista med lite priser. Det som jag reagerade på var inte hennes inlägg utan en tjej som hade komenterat de.
Komentaren :

försöker du dölja att du har opererat dina bröst, det syns att det är onormala bröst att en blond tjej har småa bröst är vanligt men inte stora det syns gumman du kan lika gärna säga det!

Måste bara påpeka att hårfärgen har absolut inget att göra med hur stora bröst man har. Bara för man har blont hår så har man opererat sina bröst! nej jag hade blont blont hår för ett tag sen och stora bröst och inte fan har jag opererat mina för de. Alla har olika stora bröst vissa har små och andra större mer en så är de inte. Visst finns de "stämpeln" att alla blondiner har opererat sina bröst , men sen ska man ju inte dra alla över en kant. Nu vet jag inte om har elelr inte har opererat sig men kom ihåg storleken på brösten har inget med hårfärgen att göra.

Sen måste jag lägga in en komentar av ida: Tjejen är ju fan hora (hon som har komenterat)  du måste lägga in de haha så jävla kul.

När jag berätta för min mor vad tjejen hade komenterat kunde hon inte göra nåt annat en att skratta åt de haha jag blev nästan arg över komentaren haha

Nyss vart man bjuden på maskerad den 2maj så nu måste man hitta en kostym till de, skulle ju vara kul om jag och ida var B1 och B2 men de är ju inte så kul och se ut som en banan sen på krogen så de får bli nåt annat snyggt :D


Kan man vakna deprimerad?

Vaknade för snart en timme sen men är fortfarande helt slut. Vaknade att jag var deprimerad inte lika kul, fick en noja över att jag tar studenten och har inget jobb så jag komemr inte ha några alls pengar i sommar. sen skulle jag kolla om det fanns några sommarjobb att söka , men självklart fanns de inga. Så nu måste jag ta mig till moster och fylla i papprerna om ansöka sommarjobb på hennes jobb, städa sa jag att jag aldrig mer skulle jobba som men va fna om de kan ge mig pengar i sommar och att jag kan gå på festivaler så är de fan värt att söka. Om man har förslag om vart jag kan söka , är man välkommen att komentera de. FÖr kommer verkligen behöva ett jobb. Helst vill jag inte ha städjobbet , så därför snälla kom med förslag till mig. Hoppas denna deprissio0n försvinner snart , för de är inte alls kul och sitta här helt gråtfärdig över att inte ha ekonomi under sommaren. Sen fick jag ju lite flipp i huvudet för ett tag sen och sa att jag skulle skjuta premiärmenistern eller vad de nu kallas alltså fredrik rainefielt. Sen skulle jag även kasta min katt eftersom han jamade haha allstå vaknade jag på fel sida idag, efter vilan!

nu har jag precis lämnat kläderna till tvättstugan så åtta ska jag springa ner igen och lägga i nya maskiner , fan va de ska vara tråkigt att tvätta känns som att jag alltid gör de men de kanske jag inte gör.

Möte med lärarna

Nu sitter jag i skolan , skulle behöva leta efter några sånger på internet eller skriva sångerna från sångboken på word men ajg orkar inte riktigt. Men om de ska vara klart till på tisdag så måste jag sätta igång idag för då kan jag göra klart sångkorten på dagis imorgon. Snart , eller vid tre så ska jag gå prata med mina lärare om brtyg och annat som handlar om projektarbetet, vill inte gå själv fan att jessica ska vara i thailand. Men hon får också prata själv med dem sen haha  hoppas man får ett bra betyg och så , jag vill ju inte sitta där som dum blondin o inte kan svara på deras frågor som gjorde första gången vi hade möte med dem. Då hade till och med lärarna roligt åt oss.

Efetrsom de är långt kvar så tänkte jag nu börja med arbetet så de blir gjort , vad gör man inte för ett bra betyg!


Nätshopping ett klick bort!

Nyss så beställde jag lite nya kläder och skor :) känndes hur skönt som helst, känns som jag inte har köpt nya kläder på evigheter. De känns som alla pengarna har gåt till räkningar och alkohol så nu var jag tvungen att passa på att köpa lite nytt. Beställde både fran nelly och hm. Beställde en studentklänning var väldigt gullig till den hade jag tänk ha vita converse, vilket jag vet mamma inte kommer gilla men va fan de är ju snyggt :D Sen hade jag ju sån tur att min studentmössa kommer först om en månad, alla andra har redan får sina. Jag ska alltid ha en sån jävla tur med allt!

Köpte denna fina studentklännig från nelly, den är inte för vanrdaglig och inte för festlig de gillade jag bed klänningen och sen var den ju sanna , så hoppas den passar bra nu , längtar till de kommer.



Sen blev de en massa armband också från nelly två bruna,två svarta, en grå och en marinblå, de här armbanden komemr jag aldrig vilja ta av haha älskar dom, de är så fina och enkla





Sen fick de bli ett par höga klackskor ,fastnade verkligen för dem , ville köpa svarta med men man kan ju inte köpa allt. dom kommer också från nelly


Sen fick de bli en lite rockig t-shirt från hm ,har kollat på den förut men aldrig orkat köpa den



Sedan fick det bli ett par svarta chinos från hm



det blev även ett par vita tygskor från hm



sen fick de bli ett gullig naglack i svart som jag har kollat väldigt länge på , är trött på alla mina rosa och röda , även detta från hm



Nu behöver jag bara vänta på att allt dessa ska komma , kommer vara helt otålig eftersom jag vill ha allt nu , just nu haha



Mia och Klara vs de tre musketörerna

Jag sitter och tittar på Mia och Klara på svt-play, de krånglar lite så jag tänkte stänga av och gå sova. Men medans jag såg avsnitt sex som jag missade förra veckan , började jag tänka att dom är ganska lika oss "de tre musketörerna" vi går lite för långt ,när vi pratar om något likså gör mia och klara. De var så kul när jag kom på de för jag skrattade så mycket , nu har jag entligen kommit fram till vart jag känner igen oss ifrån. Visst kan mia och klara gå över gränsen väldigt många gåner som när klara säger : jag är så torr haha så liknar de faktiskt de vi brukar hålla på med , vi kan inte säga en mening utan att de ska ha spårat ur , så vi är väldigt lika Mia och Klara. Vi skulle kunna göra ett eget programm där vi spelar derm , för vi skulle vara en naturbegåvning haha! Alla som inte har sett mia och klara borde titta de på http://svtplay.se/v/1471588/mia_och_klara/del_7_av_8?cb,a1364145,1,f,102951/pb,a1364142,1,f,102951/pl,v,,1462411/sb,p102951,1,f,-1  då de där just är avsnitt 7 men alla andra avsnitt ligger uppe på samma sida :)


                        Mia och klara vs de tre musketörerna               

De tre musketörerna!

Ihelgen har vi "de tre musketörerna" festat och gåt på bio hur kul som helst :)

På fredagen festade vi först hos santtu och dit kom även frida,frida och hanna , sen drog vi vidare till jacke där peruken kom på som vanligt haha och gäddan var fan läskig men jag vet inte varför jag tyckte de haha Ja sen fixa jag och ida nya namn B1 och B2 jag är B1 och ida B2 haha

sen på lördag gick vi först på bio och såg män som hatar kvinnor vilket som var skit bra film alla borde se den. sen efter de åkte vi hem till mig där vi somnade och jag vaknade skit bakis och vi skulle fortsätta festa så de var ju bara o ta sig i kragen och börja dricka först smakade de inte så hilma gott men efter ågra klunkar vart de som vatten. Sen drog vi til en fest vid svea plan de var kul där men vi tog de ganska lungt. efter en helg där man har tagit de ganska lungt men endå festat så skulle jag bara vilja gå ut och dansa och sedan supa tills jag stupar haha

idag hade jag massor av plugg ,ville bara skjuta mig själv eftersom allt ska vara klart imorogn eller en av uppgifterna skulle redan ha varit inne men heter man sanna så har man inte koll på sånt :P  tur så hjälpte B2 mig med läxorna så nu är jag snart klar har bara lite kvar och de borde jag göra nu men  jag är så trött så jag orkar inte men måste ta mig själv i kragen och göra de. Imorgon är det badhuset med skolan ska orka ta mig dit eftersom jag inte har varit där på väldigt länge. Alltså måste jag börja med läxorna nu och sova snart om jag ska orka gå upp imorogon. HATAR verkligen måndagar, dom borde inte finnas haha

 
Santtu ,jag och ida!

hurtig var man ett tag!

Fan vad skönt de känns med ett stdat rum , dock har jag lite av målingen klar sen hoppas jag rummet blir fint.
igår festade vi som sagt, vaknade halv nio av att jag var väldigt bakis men de gick över ganska så fort. Men den kom ju tillbaka lagom när mamma kom hem vid fyra då vart man helst trasig igen haha men nu mår jag bra förutom att jag är helt slut. skulle ju ha pluggat men så blev de inte får fixa de ihelgen (söndag)

skulle laga mat örut idag spagtti med korv men de slutade med att korven vart bränd rakt igenom haha jag som alltid lagar de när jag är bakis och nu gick de inte

Imorgon tar jag lite sovmorgon , väldigt skönt. ska åka ner till stan med syster yster och ida där vi ska träffa farfar, sedan vet jag inte vad vi ska göra om de blir fika eller lunch sen hade jag täönkt gå hämta min studenmössa efter lunch. Får se om jag orkar stanna kvar på religoen. blir bara så deprimerad av att tänka på den stora uppsatsen vi ska skriva. har valt att skriva om kristana katoliker och judar!

omg nu kan jag knappt hålla ögonen öppna, jag är lat som inte ens orkar gå till toan haha de komemr väl ida horan komentera haha

Imorgon ska vi väl gå på bio på män som hatar kvinnor, den vill jag verkligen se. sen på lördag ska vi på inflyttningsfest hos kusinen.

haha tänker på igårdagen haha kan inte göra nåt annat en och skratta åt de :P lägg ifrån dig glaset , va varför? hur kan man missa att de står två poliser två meter framför en hahahha sen har vi ju santtu haha  förlåt sanna förlåt att vi inte gick ut förlåt mig hahaha ibland spårar de ur är vi festar men de här var inget gämfört med de som brukar hända haha

nu är de fan sovdags så man orkar vakna imorgon , orkar inte ens kolla klart filmen jag har satt på.

Utgång, men ändrade planer!


 

idag skulle jag träna men blev inte riktigt så eftersom jag hjälpte sandra att sräda lägenheten. Sen cyklade jag och mor och köpte mer fär till mittn rum eftersom de inte räkte till hela. som tur är har jag en snäll mamma som hjälpte mig att måola så nu har har jag ca en en vägg kva att måla :) vilket suger eftersom jag hatar att måla men men vad gör man inte för ett fint rum. nu börjar de kännas som sanna här inne, hur skönt som helst.

Som sagt skulle vi ut idag på ltus men så blev de inte , alla vi stannade hemma istället är skönt eftersom de är fest ihelgen och n ästa helg i strängnäs så man måste spara pengar, vilket jag inte är bra på. skönt att slippa gå hem och att man är hemma en skaplig tid aå man kan somna i lung och ro och slippa vara packad och riva halva hushållet när man kommer hem  plus att man alltid ska börja laga mat haha känns hur bra som helst att slippa de där!

Ska inte säga att jag är hur nykter som helst , för jag ser inte så bra vad jag trycker på för bokstäver trycker på alla samtidigt känns de som men är man blind så är man vad ska man göra alkoholen försämrar synen ännu mer, har jag lärt under åren.

Idag kom de nytt folk hem till sandra , kul och träffa nytt folk fast de bara var för en stund.får aldrig knäcka idas eller sandras nacke viöket jag tycket är synd eftersom jag tycker de är skönt att knäcka nacken. känns skönt att ta bort "party" käderna och bara borsta tänderna och lägga tandställning och sova , känns hur skönt som helst. De enda jag inte orkade var att leta efter sminkborttagningen , får fuska med de idag eftersom jag inte har fåt i ordnign efter flytten i mitt rum. imorgon är de planerat att de ska vara klart hoppas de:)

känner hur de kliar i ögonen efter allt smink men va fan jag orkar inte börja leta nu , dekan väl inte skada att man sover en gång med sminket på? kan väl inte hända så mycket med skinet. nu ska jag sova så jag orar vakna och gå äta korv med syster och ida imorogn !

Träning!

var och träna idag hur skönt som helst eftersom jag inte har tränat på en månad, men nu är det ändring på de. de har aldrig kännts så bra efter träningen som de gjorde idag imorgon ska träna igen men ska inte styrketräna eftersom jag gjorde de idag. är hur trött som helst nu men ska gå lägga mig i ett varmt bad med ansiktsmask och bara vila. skulle behöva plugga men ska gölra de imorgon har jag bestämt eftersom jag slutar redan halv ett. men ska föst åka ner till stan med agda ( min cykel) cykla hem idag från gamla lägenheten och de var hur skönt sopm helst så tänkte cykla ner till träningen och hem sen igen :) de känns bra att vara motiverad för att träna igen!

Idag börjar desperate housewifes igen :) längtar till nio!



Aldrig mer bowling!

Ikväll var jag,ida och santtu och bowlade, var kul i början men slutade tråkigt eftersom jag förlorade. Är skit dålig förlorare sitter fortfarande och tjurar över de. fick typ 56 poäng eller vad de var och ida satt och skratatde hela tiden åt mig. var på väg därifrån flera gånger .

Imorgon blir det troligtvis träning efter praktien måste ju börja träna igen, måste även hitta gym korgtet. skulle även behöva plugga en massa eftersom jag ligger efter och måla klart rummet men de är ju så himla jobbigt. JAg prioriterar först träningen sen målningen och sist skolan haha lite fel men jag orkar inte skolan längre sjukt jobbigt. Som vanligt idag kom jag inte iväg fören senare och missa första lektionen vilket var gympa. säger varje vecka att jag ska dit men så blir de ju inte. om jag ska få ett betyg så måste jag börja gå där, varför måste man ha gympa de är ju sjukt tråkigt.

Idag åkte jessica till thailand för två veckor är avundsjuk på henne , vill fan också resa till ett varmt land och ha semester och bli brun.

hittade två par skor och en klänning idag ska visa mor min de imorgon , vill verkligen ha de.

Nu ska jag sova , eftersom jag är så arg över bowlingen kan jag inte prata med nån , är en rikitg tjurkärring nu!



Bakis och snölek!

vaknade idag av att jag hade världens huvudvärk, de var ju klart att man skulle bli bakis idag. Så idag vart de ingen målning i rummet , hade ju tänkt måla klart men var lite för dålig för de haha

Åkte och käkade subway med santtu och ida hur gott som helst , sen åkte jag hem och skulle sova men då ringer pia och frågar om jag ska med til lstugan , så jag tänkte varför inte. hon lurar på mig längdskidor eller vad de heter och så ska jag åka medans hon hjälper på miina med sina skidor tror du inte att jag ramlar och snurrar runt på backen och kommer inte upp på nåt sätt haha dröjde hur länge som helst innan jag var på benen igen och miina stod bara och skrattade åt mig :P

Precis när vi kom dit så skulle jag parkera bilen , tror ni inte att jag får kärring stop , kom fan ingenstan med bilen fick typ de 10 gånger haha tillslut hoppade jag ut bilen och vägrade parkera den haha så bra är jag på att köra

nu kollar jag bones och sen ska jag bada och sen får jag entligen sova . för några år sedan var jag alltid så trött redan vi sex sju på kvällen och ville gå sova då men då kom min pappa på med en regel att jag måste hålla mig minst uppe till åtta sen får jag sova, efter de har jag haft den regeln , den är ju hur bra som helst. klockan är ju efter åtta så nu kan jag sova om jag vill.

RSS 2.0