Vilken skillnad!

Som sagt så skulle ju kissie operera brösten idag och hon var med i ett video intervju. Hon såg verkligen inte ut som hon gör på sina redigerade bilder , först tänkte jag vem fan är de där? sen vart jag lite rädd haha tänkte vad mycket photoshop och smink kan göra. inte för att någon av bilderna ser okej ut. Nu kommer jag sitta länge och fundera på hur en människa kan redigera sig så man nästan ser ut som en annan människa.



Ser ni vilken skillnad?




Har varit så himla sugen på allt möjligt, har nästan blivit tokig. Har precis ätit en fruktsallad men endå är ag fortfarande sugen på den där förbaskade chokladen , börjar snart gråta! Fick idag hem papper om att jag ska gå en kurs , vilket inte är så kul. Hur beter man sig ute bland folk? Ska man låssads att man har ett liv fast man inte har de? haha nej jag gör verkligen ingenting under dagarna förutom att sitta vid fb och spela o chatta och ibland tar jag mig väl ner till stan för att träffa jessica. Vad är de för liv egentligen, blir alla så här tråkiga av att gå hemma varje dag? I början var de kul att gå hemma nu känns de som en pina. Hoppas man får något jobb snart. Tänker på jessica i usa hon har kommit nån stans med sitt liv, nu ska hon stanna ett andra år där borta. Vad har jag hunnit göra under 8 månader ? ingenting faktiskt! Jag står still i livet. De känns som jag tog studenten  för 5 år sen och inte nu i sommras, vissa dagar känner jag mig som en pansionär på 75 år som redan har levt hela livet , bara att jag inte minns vad jag gjort under mina 75 år, en underlig känsla.



Plus / Minus

  • Dagens första plus är att jag har varit på stan med best friend och haft de trevligt.

 

  • Dagens andra plus är dom goda hello kitty glassarna :)

 

  • Dagens tredje plus de är paradise hotel final idag!

 

  • Dagens fjärde plus dom söta små läppbalsamarna på bik bok som jag bara måste ha!

 

  • Dagens femte plus att de finns så mycket snygga vårkläder.


 




  • Dagens första minus är vintern och all snö!

 

  • Dagens andra minus är att dom inte har sandat trottoarerna.

 

  •  Dagens tredje minus är att jag har ramlat två gånger idag pga halkan och slagit mig!


  • Dagens fjärde minus är att våren aldrig kommer.


  • Dagen femte minus är att jag har inte i hela kroppen!


















Tankar snurrar runt!

Ja nu är ångesten på besök haha alla dessa räkningar hatar dom. Man lever på ett minimum , med dom här pengarna kommer man aldrig nån vart i livet och inte ens hemmifrån. Har varit bort i nästan två dagar och glömde bort min blomma så nu är den död :( jag kan inte ens ta hand om en krukväxt haha så nu har jag gett den massa vatten och växt näring så hopaps den börjar må bättre! Har varit med päkä och mio hela dagen igår och idag , hur kul som helst :) Imorgon ska  jag till stan med best friend :) till helgen blir de fest hos ida slida , för hon fyller 19 , så de är något att se fram emot ! Idag gjorde jag något riktigt roligt jag mejlade tv4 och frågade varför dom inte sände johan falk fjärde delen igår haha vart så irri på de så var tvungen att mejla, den här gången räkte de inte att skriva av sig i skrivboken , där jag skriver insändare och grejer jag irriterar över i samhället!

RSS 2.0