oturen förföljer mig

Jag har verkligen otur. Igår kväll slog jag bort halv tånageln genom att slå i tån i dörren , trodde nästan jag skulle få amputera bort tån men nu går de att gå med foten igen. Har ju sängen stående vi fönstret och inatt när jag skulel vrida på mig då reste jag mig samtidigt upp som jag skulle vrida på mig. Faller med full fart ner mot kudden , trodde jag iaf men jag landar med pannan på fönsterbrädan , de bar small till trodde jag hade spräckt upp hela pannan. Idag kan jag inte blinka med ögat, rynka på pannan utan att de gör ont. Har en bula och ett säker barnsäng haha för jag slår alltid i mitt huvud nån stans. Funderar på att mublera om rummet bara för att jag är rädd för att slå i pannan igen. Jag har verkligen otur.

Dags att sepla lite fb spel och kolla klart på ugly betty :)


Måste stå emot!

Kollade gamla bilder med mamma nyss eller snarare bilder från sex år tillbaka , såg att jag hade ganska platt mage så dags att bbörja träna igen så man får tillbaka den haha valkarna tar över jorden haha slår ner allt på sin väg. Så höll jag på mot min mor nyss haha

Hämta ut ett paket för ett litet tag sen , smugglade in de på rummet så mamma inte skulle märka att jag har köpt nya kläder igen. Skorna var lite för stora men med en sula blir dom perfekta. Ska testa skjort/linnet och kolla om den passar så rätt så stor ut så den borde gå knäppa över bysten. Leggingserna såg helt vanliga i storleken så dom passar nog bra. Kjolen ska vi inte ens tala om köpte storlek 38 för att den skulle passa men de sur ut som dom har sytt den för ett litet barn eller någon anorextiker eller nåt tror den skulle passa en docka så smal är den runt midjan , så ska väl inte en kjol i storlek 38 se ut? Hoppas den passar annars blir jag skit arg haha plus att den såg väldigt kort ut, känns som att skinkorna kommer hänga utanför men jag får väl testa och se hur de ser ut på.  De kanske blir bra.

En till sak , jag ska sluta snusa nu :D Har bara snusat tre snus idag , så sattsar på att inte snusa något alls imorgon förutom mitt tobak och nikotin fria snus. De här ska jag lyckas med, men just nu känns de som jag skulle vilja snusa en hel dosa på en gång. Men måste stå emot.


En dag på stan

HAr varit idag på stan och shoppat lite kläder. Fick bli e jätte gullig kjol men som inte var så snygg på haha och lite nya underkläder, ett jätte fint naglack och en present till min bror. Hade de trevligt med syster yster på stan, vi var barnvakt åt mio , vilket var skoj. Ska snart gå hämta ut ett paket med käder och sedan gå köpa tårta med mamma , hon fyller år idag. Så nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan gå och hämta paketet och gå till affären vill inte gå i två gånger. Ska kolla klart ugly betty innan jag måste rusa iväg.

Örebro

Sitter i örebro just nu. Har nattat mio. Pojkarna och miina har nattiskläderna på och leker. Pia kollar film. Maarit väntar på att robbinison ska börja och jag sitter vid facebook, vi är inte så sociala av oss. Blev hämtat av Maarit, pia, miina och mio vid elva och sen åkte vi till örebro , först till marieberg och sedan hem till paula :) Sitetr barnvakt här medans paula och gabbe är ute. Det är miina 6 , Kev 4 , ellu 3 och mio 8 månader. Så nu ska jag inte ha barn , de är fan jobbigt att ta hand om alla man skulle behöva öronproppar för dom pratar så högt, blir galen. Plus att jag inte har snusat på hela dagen börjar snart gråta haha Men vad gör man inte för att få umgås med dom här små skitungarna. Vi har hunnit vara i pulkabacken och åkt och ramlat av pulkorna en massa. Sedan byggde vi ett fort av en jättestor snöhög, en djup grop i mitten vart vårt hem där vi var skyddade mot andra sen fannas det två olika trappor upp till tornet och en rutchekana ner, där vi hälde vatten på så de ska vara halt imorgon haha känndes som jag var ett barn igen. Nej nu ska jag vara lite social  mot dom andra. Imorgon åker vi hem igen , så de vart inte ett långt besök här inte. Snart somnar jag här på soffan kommer inte orka vara vaken länge till , barn tar ens alla krafter.

Hatar städning!

Har umgåt med syster yster igår och idag :) idag gjorde vi inte så mycket hämta ut lite paket, åt gott. Nu har jag bara setat hemma och kollat tv. Nu är de dags att göra lite sysslor som inte är så roligt, som diska och plocka i ordning i rummet. De ser ut som en bomb har slagit ner där inne. Fick med med mig lite kläder hem också , en skit fin klänning :) tur att hon råka krympa den haha sen en kavaj o lite annat roligt. Idag har jag bytt både glödlampa och proppen som gick inatt för första gången haha de var inte så svårt som jag trodde de skulle vara. Imorgon kanske de blir att åka till örran och vara barnvakt åt mina kusin barn med min moster :)





Överdriver jämt!

Här sitter jag med luffarkläderna , håret i en knut och ser allmänt trasig ut. Dom svarta ringarna ska vi inte ens tala om. Är så sugen på subway och själklart ska reklamen om subway komma. Har bäddat ner mig i sängen, eller jag har väl inte direkt gåt ur sängen, har legat här hela dagen med datan i famnen och spelt på FB, har hunnit kolla lite tv samtidgt, shit vad jag har varit lat idag. Tänkte att jag skulle bädda sängen för en gångs skull och plocka i ordning i rummet, lägg dom rena kläderna i garderoben, duscha men jag har inte kommit så långt. Mitt hår , det ser ut som jag har dragit de igenom ett smörpaket. Dags att palla sig in i duschen kanske.

Åt rpesic kycklingsallad , de var gott ibörjan innan jag börja överdriva och åt resten av skålen haha men jag var sugen , men nu mår jag skit illa. Att man alltd måste överdriva.

Vill ha min nya kläder nu , men dom borde komma vilken dag som helst!



Stan

Tack för idag tjejer , hade hur kul som helst med jessica och alex på stan :) hittade lite kläder eller snarare kjolar som jag gillade , dom måste bara köpas sen ! Fan vad jag fick skratta på stan idag, har inte skratta så mycket på länge.

spelade något zoo spel på fb nyss hur kul som helst. Kollar oth nu gamla avsnitt men de fördriver tiden. Ska kolla om de finns några snygga te burkar på tradera , finns ju inga snygga på stan.

Jessica skrattar åt min ide, jag ska minska på snusandet, snusar ju en halv dosa om dagen , vilket innebär 15 doser i månaden men nu ska jag minksa tll 10 st i månaden jessica skratta så mycket när hon hörde de. Hon skulle minks till en dosa i veckan , frågan är om hon är galen som gör de haha jag skulle aldrig klara de haha

Shopping

Har klickat hem lite kläder och skor idag, skönt de. Har även hunnit umgås med syster yster min hela dagen. Nu ska jag bara sitta och vänta på att ph ska börja :)



En svart liten kjol med dragkedja där bak


Ett par platta stövlar


Ett par nya lack leggings


en rosa linne/skjorta

Sen beställde jag förut två på nya högklackade skot till våren / sommaren. Men dom ligger i örebro hos kusinen min så får åka och hämta dom någon dag, när vi åker dit.Shopping gör mig glad för stunden!


Kryssning borde inplaneras snart!

Sitter och nöter petville och country life, för att fördriva tiden.  Sitter och sjunger till gammal musik och tror jag är värsta sångerskan haha Bara en timme kvar tills johan falk börjar !

Idag har jag inte gjort ett skit bara legat hemma och ruttnat bort , eller jag  var en gång tlll tvättsugan och lämna kläder , sen orkade ja ginte mer så mamma fick sköta resten. Har blivit väldigt lat på den fronten. Vill åka på en kryssning snart eller snarare i slutet av mars , de skulle vara så jävla skönt och kul, men frågan är om några vill med ? haha en så länge har jag bara fåt två som kanske vll följa med. de var så länge se sist jag var på kryssning, några månader sen. vill utnyttja min frikryssninig , för jag hinner aldrig åka på dom eller så glömer jag bort dom, men nu får ma välja på alla kryssningar förutom speciall kryssningarna. Sist vi åkte var de ett jävla bra drag på alla som åkte med :)


Tråkigt

sitter och tittar på paradise hotel xl för de finns inget annat o glo på , lite tråkigt för jag har redan sett dom här avsnittten. Jag är så jävla glömsk av mig , nyss började jag fundera på vart min snus hade tagit vägen, har inget minne av att jag har kastat den haha och de är inte första gången de händer. Päkä var här förut idag med mio, hur roligt som helst :) Känner mig sjuk ont i huvudet , illamående , jätte ont i magen och trött vill bara lägga mig ner och dö. om jag lägger mig nu kanske jag somnar snart och slipper ligga och vrida på mig i flera timmar innan jag somnar. Igår somnade jag inom 2 timmar de var lyckat gemfört med dagen innan då jag inte somnade fören fyra på morgonen. Så ikväll hoppas jag somna tidigt. Ska hämta en  värktablett och bädda ner mig i sägen för att försöka sova!

så roligt!

Jag frågade mor min om min lillebror fick snusa och de fick han om jag tog hand om honom om han började må dåligt haha han ser lite dålig ut lite snurrig vart han säger han. Fan vad kul jag har de nu haha. Han fick nikotinkick på en gång vad roligt de var haha nu har jag något att sitta och skratta åt. sen säger han till mamma att de inte är första gången att han snusar att både jag och syrran har bjudit han förut , de berättar man ju inte fören om några år haha men hon sa att hon fatta att vi hade gjort de , tur så var hon inte arg. retar min bror att blir fjortis nästa vecka , frågar om han ska bli e riktig fjortisboy nu , sen har jag själv skit kul åt de. Har så jävla torr humor. Nu tvingar jag honom att sitta i mitt rum och jag sitter och seplar fjortis låtar åt honom haha har så kul åt alltihop. Märks att man inte har något liv , när man börjar ha roligt åt de här.

Ska snart gå trakasera min mor för jag har inget bättre för mig.


Idag säger jag usch till folk

Fan vad arg eller irriterad jag vart på två kärrngar idag. vi kommer till parkeringsplatsen samtidigt och hon kan inte putta igen dörren så man kommer fram sen säger hon oj ska vi åka härifrån samtigit hur ska de gå haha, man ba nej du är svensk och vi är i sverige så du har förtur haha nej men allvarligt vart skit sne på henne. hon kanske inte menade något illa eller jo hennes tonfall var så äckligt. Nej måste sluta tänka på de för annars blir jag bara förbanad igen.

Sitter och lyssnar på taas nuori oon fy fan vad jag blir sugen på ett glas vitt när jag lyssnar den, måste nog sluta lyssna på de med haha

Prata nyss med jessica och hon har bokat in en studio i mars så vi några tjejer ska åka och  fota oss hur kul som helst ju , man blir sminkad och får håret fixat där :) Längtar nu som fan dit !

Torsdag

Vaknde för en liten stund sen , har redan hunnit spela petville haha men de hade kommit något nytt som jag var tvungen att testa. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka ner till stan behöver springa ner till biblioteket och fixa lite saker. På måndag börjar jag träna igen de är väl på tiden. var med santtu igår umgicks gjorde vi väl inte satt vi två datorer och fixade på våra bloggar haha så nu har jag en ny blogg design som jag inte är nöjd över så måste fixa om den nån dag. Måste börja fixa mig om jag ska hinna med skjussen ner till stan vid elva.


Forever young

Har inte gjort så mycket dom här dagarna. I lördags var jag och päkä på födelsedags fest , var very funny dock tog vi de lungt. Igår var vi på tuna parken , tittade runt lite och så :) Hann vara en liten stund på tunish sen åke jag till ett möte och sedan tillbaka så jag hann kolla lite mer. Fan vad jag vill ha vår nu , finns så mycket snygga vår läder i så många härliga färger. Ska även försöka fixa in lite bilder här. Tänkte även fixa blogg designen lite mer vårig och med lite roliga bilder! Sitter och spelar pet ville samtidigt jag skriver , måste sluta nöta petville , ska gå köpa mig ett liv på lidl för 14.90 haha vi tänkte att alla gammla tjejer i klassen skulle gå ut nån gång, förutom jessica som är i usa då, men annars borde vi få med alla :)

Riktigt bra låt på finska , de är den här forever young !
http://www.youtube.com/watch?v=ZCJLcPj-4I0&translated=1

Nu ska jag försöka fixa min design blir tokig på den jag har, den är inte alls rolig.

övertala

var hos ögonläkaren idag och de slutade med en remiss till neurologen , ska kolla om jag har någon sjukdom , inte så kul men sånt är livet. Fick  lite lördagsgodis av mamma idag , de blir man alltid glad av . Ska försöka få med henne på loppis imorgon de är så roligt att gå runt och kolla vad de finns för fynd och skräp haha Har inte hunnit göra så mycket annat idag . imorgon ska de lagas pannkakor :D längtar var så länge sen jag åt de haha ska springa och kolla klart filmen nu och övertala mamma !


torra skämt

FAn vad smart jag är eller inte , jag hade tänkt gå träna imorgon på morgonen, ett pass kl 10 så funderade jag på hur jag skulle vakna så tidigt utan förfärligt morgonhumör, men då påminner mamma mig om att jag har tid till ögonläkaren imorgon har varit så inställd att de skulle vara på en tisdag så jag hade helt glömt bort de. De blir väl en vanlig behandling där dom bedövar ögonen så man knappt kan se på 4 timmar, dom kollar väl efter något fel, får hopaps att de går bra för jag brukar ju inte se dom där vita prickarna i maskinen (man ska trycka på en knapp när man ser dom) så de slutar med att jag trycker lite då och då haha de är ju så jävla svårt att se med ett öga. Men imorgon har jag glömt bort att jag ska dit , har ett minne som en guldfisk, glömmer jämt mina tandläkartider mm. även om jag har blivit påmind samma dag.

Prata med mamma nyss och jag skulle fråga varför har jag alltid så dåligt med pengar men istället kommer de ut ur munnen varför har jag så shivit kivigt (hur fan de stavas) med pengar mamma tittar på mig ja tarvligt du vet säger jag och försöker komma på ett bra ord , men kommer inte på något. De slutar med att mamma sitter och skrattar åt mitt ordval. Har även fixat en buget jag ska gå efter , för jag klarar inte  hålla i pengar och de slutar med att jag inte har snus och då blir jag så irriterad , så nu har jag värdens bästa budget att gå efter haha ! Men vad gör man inte för att klara sig med snus och pengar för den delen hela månaden? Har ju försökt få mamma att börja snusa men de gick inte så bra. Tänkte om hon snusar och mitt snus tar slut oc affären är stängd då kan jag snusa hennes snus men så vart de ju inte haha skoja nyss med henne om jag skulle börja röka med henne haha som om de skulle hända sen sitter jag och skrattar åt mina torra skämt själv , som vanligt då. skämtar om att jag ska fixa askop in i rummet så skipper jag gå ut ur rummet , men då säger mamma man får röka under fläkten då kommer mitt torra skämt igen men jag kan ju röka vid en bordsfläkt och dör av skratt. Torrare skämt får man leta efter.

Ska byta plats från fötöljen till sängen med datan har svårt att sitta på rumpan sen vi åkte i pulkabacken för någon vecka sedan.





Husmor

Känner mig som en husmor här hemma. Fixar och donar hela tiden. förberede sallden till middagen ikväll, har diskat, hhängt ut de nya överkastet på vädring. Snart ska jag börja damma , byta sängkläder, plocka i ordning i rummet och ska nog satsa på att damsuga , det skulle behövas. Snart ser de nog bra ut i rummet igen, men imorgon ser de nog likadant ut igen haha men ska försöka hålla iordning på alla saker. Imorgon ska jag palla mig ner till gymmet och träna ett gympa pass, de skulle verkligen behövas. Känner att jag tappade lusten ett tag men nu har jag fåt upp den igen, vilket känns skönt.

2010

Ja nu är de nya året här med nya tag! Har inga nyårslöften men några krav eller vad man ska kalla de. Idag slutade jag både med cola och saft omg vilket sockersug jag har haft men tog en liten choklad bit istället. Ska börja träna regelbundet beach 2010 haha sen ska jag sluta med onyttig mat eller får väl unna mig men ska börja äta rätt. Magen börjar redan känna av den nya maten. Not fun men de tar några dagar att vänja sig. Bytte gardiner och bytte plats på byrån idag vart helt okej i rummet men tänkte att jag skulle åka till ikea i slutet av månaden och köpa en klädställning , hyllor och ågon bra skoförvaring skulle även vilja ha en ny byrå eller en som tar mindre plats har ju endå så litet rum. så hoppas jag kommer iväg till ikea behöver verkligen klädhängaren så jag kan hänga upp alla klänningar och skjortor , tänkte även stryka allt men de sker först den dagen jag får hem klädhängaren haha brukar ju inte stryka i vanliga fall. Sen tänkte jag fixa i ordning garderoberna så allt får plats. Måste även få plats med kackskorna , vill inte att dom bir förstörda, sån nån liten bra sko hylla till dom vore inte hel fel. Nu ska jag entligen kolla klart de nya avsnittet av despo :D slutade så spänande sist!

RSS 2.0