underbart!

Kom från duschen för ett bra tag sen , men har inte orkat rör på mig så jag sitter fortfarande i handduken. Vi skulle ha gåt på bio idag och sett män som hatar kvinnor men så blev det inte. Vi vet väl inte riktigt vad vi ska göra, alla velar. ida kommer snart så då hade vi tänkt fundera ut vad som händer . vi hade ju tänkt festa men nu har vi inget att dricak vilket suger, skulle bara vilja så klackarna i taket och supa tills jag stupar. skulle kännas hur skönt som helst. skulle vara skönt att festa men då behöver man verkligen nåt att dricka  iaf om man heter sanna haha måste stiga upp ur sängen och säta på mig lite klöäder för ska snart gå möta slidan , tror inte hon hittar hit om jag ska vara ärlig, bor ju på 8 bögar de kan ju inte vara så svårt att hitta.

Igår när jag kom hem var jag  väl inte full men inte helt nykter heller , såjag ska vara smidig och gå i mörkret och gå på toa o till toan går de skit bra men när jag ska ut så lyckas ja ginte smyga lika bra , råkar putta ner en blomma haha sen låssads jag att de är katten som har haf ner den haha nyss kom min bror o frågade om de var jag som hade haft ner den så de var ju bara att erkänna haha hur fan lykas jag alltid?

Idag var mina små underbara tjockisar här :) saknat dom hur mycket som helst, fick till och med en kram från ellu som annars inte kramar mig haha hur gulliga som helst kev hade 100 frågor till mig hela tiden , vad gör du ( när jag målar väggen) varför har du grönt på ögonen ? sen började han babbla om att han vill ha grönt hår och att man måste köpa färg för att få de så och han är bara 3år haha även om de har 100 frågor eller är allmänt jobbiga så är de endå små gullig tjockisar :)

nu måste jag resa på mig , fan vad jag har blivit lat måste skärpa till mig. orkar inte gå upp men måste haha jag tror inte slidan dör om hon får vänta en liten stund haha nej nu är jag elak igen haha

nu fick jag en flipp i huvet att jag är värsta party sugen all iritatiion försvann, men de kommer väl tillbaka snart kan jag tänka mig :P

sjukt ont i magen och rakat hår!

Mår piss idag vil bara gå dö, inte  för att jag var ute igår utanför att jag har världens mensvärk har tagit tabletter men inte fan hjälper dom. har bara lust att skjuta mig själv. nu har jag fåt för mig att jag itne gillar mitt bruna hår jag skulle kunna raka av de för de är så äckligt. hata hata hata mtt liv idag. ska väl ta mig upp ur sängen och gå äta något innan jag börjar packa ihop allt i mitten av rummet och börjar måla de , i min favorit färg rosa :) de är ju når positivt ! lyssnar på sjukt bra musik för att bli peppad men endå är jag trött ,sitter och lyssnr på the red jumsuit apparatus, de kommer spelas här inne hela tide  jag målar :) hur fan  målar man en vägg ?  vart börjar man? måste gå fråga mamma hur man gör haha så de inte blir helt katastrof , men de kan nog inte bli värre en vad de redan är !

Vi var ute igår på lotus , inte så kul de var helt segt för min del. Hade sjukt ont i magen och var trött.. kändes ett tag att jag skulle svimma , har fåt så flera gånger nu de är lite läskigt. 'de var lite skummt folk ute igår , eller jag vet inte haha de var översvämning på toaletterna med så man fick gå i världens vattenpölr om man skulle gå på toa.men tur var ju att de fixade de ! Sen var de flera utveckligsstörda som var på mig , de är inget fel på dem men tror dom att dom har nån chans på mig? nej jag tror inte de spela i er egen liga.

nu ska jag rycka upp mig själv ur sängen och börja med dagens aktiviteter!

Blont eller brunt?

Fan fan fan kan jag bara säga. viste att jag slulle ångra att jag färgade de ljusbrunt, har lust att börja gråta så ledsen är jag haha igår när jag var i affären fick jag en ide om att jag skulle göra hårert ljusbrunt, jag var helt peppad på att göra de men jnär jag komemr hem så ångrar jag mig och idag får jag för mig de igen att jag ska färga mitt blonda hår , så jag färgar de. Jag trodde jag skulle klara de , iaf  i en timme innan jag skulle ångra mig , men de tog endast tio minuter innan jag hade ångrat mig , nu vill jag ha mitt blonda  hår tillbaka. för att inte bli hur ledsen som helst ska jag gå göra ljusa slingor i håret om ett tag hoppas de blir bättre :)

Ikväll blir de lotus med ida och santtu , innan de så ska jag och ida till nina medans santtu jobbar.

Nej nu måste jag gå fixa mitt horhår så de blir klart nån gång.

Efetersom min kamera har gåt sönder kan jg inte visa hur mitt hår blev, men ska försöka laga den haha de kommer ju sluta i katastorf :P

kan inte allt ligga i kartongerna?

Som sagt flyttade vi igår. omg vad jobbigt de var trodde jag skulle svimma hela tiden blev hur glad som helst när ida och santtu kom med mat till mig :) man ba tack horor eiii sen när jag såg tapeterna höll jag på dö fan vad fula så ihelgen ska jag måla om , kommer vara kaos i lägenheten då eftersom jag inte har nåt tålamod. men hoppas de blir bra. De är äckligt fula blå tapeter nu men efter lördag kommer jag ha gulliga ljusrosa tapeter. låter lite barnsligt men älskar fan rosa och de fanns inte så många färger att välja på.  Men de blir nog bra tillslut.

Köpte en otroligt bra bok igår , en sann bersättelse om flickan som överlevde auchwits (eller huhr de stavas)  Den är otroligt bra , men jag skulle inte ha läst den på kvällen för sen på natten drömde jag att jag var en polsk tjej som var jude och var med i kriget , hur sjukt som helst . Sen pratade jag tydligen i sömnen berättade santtu för mig haha sen får vi ju inte glöma hur jobbig min katt var inatt han klöste på dörren tills jag öppnade sen började han hoppa på oss och la sig på mitt huve , tog mn kudde , kröp in under täcktet, jamade och var allmänt jobbig. sov inget alls inatt var sjukt trött hela dagen.

Nu tänkte jag springa ner till ica maxi och köpa två  till böcker , sannningen om första och andra världskriget. väldigt intressanta böcker. Det går fan inte att få med santtu så måste gå själv.

Jag fasar för att gå hem, för då måste jag börja packa upp alla kläder, hur man får man plats med allt?

Långt kvar!

Nu är jag snart klar med tvättstugan men  har fortfarande inte packat klart, har hur mycket som helst kvar. imorgon är jag ledig från dagis eftersom jag ska vara hos tandläkaren hela  förmidagen. Ska nämligen bygga ut en tand , etersom jag opererade tänderna har dom flyttat fram hörntanden och de ser lite konstig ut och därför har dom lovat att de ska bygga ut de så de blir rakt och fint , hoppas de blir bra då. Sen ska jag väl fixa nån skena  och ta bort tråden och göra en undersökning eller nåt , massa skas iaf göra. På torsdag ska de också fixa nåt men vet inte, glömmer eftersom de gör så mycket..

Mamma är så rolig , hon säger till mig att packa och inte sitta vid datan, när jag vänder mig om och börjar packa sitter hon själv framför facebook haha.

Mor min frågar har du tagit ner gardinerna och stången?
Jag: va? ska inte du göra de?
Mor min : nej varför ska jag göra de?
Jag: Ja men du är ju mamma
Mor min: Ja men de spelar väl ingen roll, de är ju endå dina saker
Jag: ja men de är ju du som är mamma , då ska väl du fixa de
hahaha snacka om trög , de slutade med att den fortfarande är uppe:P Hade hon inte sagt nåt om att den skulle ner så hade jag lämnat kvar den haha inte tänker jag väl på att man ska ta ner gardinerna.

Paus packa en kartong paus packa en karto osv!

Nej de blir fan inget gjort , nu har jag paus igen framför datan. Packar en kartong sen har jag paus här vid datan ,så håller jag på hela tiden. Om jag fortsätter så kommer jag aldrig bli klar.Suck...sen har jag börjat digga mammas musik och går runt och sjunger med, vad hände? nu spelas de carola med främling och den måste jag ju sjunga med i haha och innan var det roger pontare , hallå vad hände med att jag ville lyssna techno? Man får väl ryckas med lite eller lite o lite var de väl inte efter som jag satte om roger pontare tre gånger men roger pontare har jag alltid gillat , var bäst på hans låt på sing star men endå carola?  usch de här är inte jag. Har säkert fåt flyttfeber så jag fick nåt ryck och började lyssna carola. Efter ha lyssnat roger pontare så tänkte jag sätta på nordman hur bra är inte han? och snygg de ska vi inte tala om , omg han är gammal och gammal men vem bryr sig! Nu har jag fåt för mig att jag ska lyssa dansbands musik och sånt skit, skakar på huvet åt mig själv haha . Nej nu får pausen vara slut, tills nästa kartong är klar!

Fittflytt!

Är sit stålt över mig själv , har lykas tömma skrivbordet :D och påbörjat tömma garderobem, men fan vad tråkigt att packa finns ju så mycket annat roligt att göra. Mor min tjatar att jag har inte tid att sitta här att jag måste packa plus att jag inte får lyssna techno , måste lyssna på mammas finska musik visst de är bra men man blir ju inte peppad av de , att packa. Vill ha lite mer fart i låtarna så man kan dansa samtidigt.

Mamma och jag var i affären nyss vi  skulle köpa säckar och papperpåsar , så säger mamma ta tre papperspåsar , så jag böjer mig ner och tar tre som jag trodde de var, men sen hemma visade sig att jag hade tagit några fler hahaha fan vad vi skrattade åt de. mor min ba de gör inget jag behövde dom endå haha klockren komentar !

Måste fortsätta innan hon släpar bort mig härifrån!


Drömmarna känndes helt sanna!

Nej usch vad tråkigt att börja packa, städa och tvätta. skulle kunna göra vad som helst för att slippa, helst av allt vill jag bara sova , sova hela dagarna hela nätterna orkar inte göra nåt längre. Magen värker , ögon rullas ner som en rullgardin endå måste jag hålla mig uppe. Drömde konstiga drömmar, nästan mardrömmar men på nåt sätt känndes de sanna  , lite läskigt. När jag vakna ville jag bara sova när jag gick till dagiset ville jag bara lägga mig på marken o dö. När jag var på dagis ville jag att jag skulle sjunka ner under marken. nu när jag är hemma vill jag bara gå och lägga mig i en djup sömn som varar för alltid, så att man slipper vakna upp till verkligheten.

Måste komma igång med packningen!

Måste börja packa nu , mamma tjatar sönder sig på mig men jag orkar inte röra mig , de är så sjukt enda sen jag kom hem har jag inte orkat göra nåt. Tittar på film men fattar inte vad de handlar om, är i min egen lilla värld. min laddare är borta måste hitta den , den kanske dyker upp när jag packar upp resväskan ,de kan ju vara möjligt. nu vill jag bara lägga mig under mitt varma täckte och somna med raggsockorna på , fryser som jag vet inte vad. Men sova kan man göra i graven. Fan vad man ska vara lat orkar inte flytta på mig , vet inte vart jag ska börja , finns så mycket. Mamma säger att jag ska börja med kläderna men hur ska jag veta vad jag är sugen på att ha på mig imorgon och onsdag? alltså kan jag inte börja med kläderna haha. Efter kryssningen med alkohol och nästan ingen mat känns de som jag har fåt "afrika"  mage alltså uppsväld. så fort jag äter blir den lika stor som en ballong , helt sjukt.  undra om jag ska kolla en film först och sedan packa? jag sitter ju endå vid datan, så de är ju ganska onödigt att flytta på sig och börja packa haha lata sanna är framme i farten. Nu orkar jag inte flytta mera, vi flyttade till den här lägenheten för 5 månader sen och nu är de dags att flytta igen, börjar tröttna på allt flyttning.


tog lite sovmorgon

Idag började jag dagen med att ta sovmorgon , hur skönt som helst. Tur att jag tog de för vi hade endå ingen gympa. Jag är skit arg över min kamera, ALLA bilder från kryssningen, gay krogen och förlovningen är borta :S vad fan ska man göra vill ju ha dem bilderna. Idag är jag fortfarande väldigt sliten. Eftersom jag tappat mitt busskort så måste jag promenera hem ,suck :P

En helt galen vecka !

De har varit sportlov hela veckan och den har varit hur sjuk som helst. Det började med att vi åkte till Tallin i måndags och kom hem i onsdag. Tallin var jävligt roligt måste jag säga, vi gjorde helt sjuka saker som man bara kan skratta åt. På måndag var jag helt peppad att åka var redan på G att dricka nio på morgonen. Vi kom iaf upp till stockholm och skulle checka in , vi var sjukt nervösa eftersom jag och santtu inte hade några pass , hur sjuk får man vara och åka utan? Vi dasande och drack en massa , körde rally med våra kunvagnar ner till hytten, sov på golvet , var nakna , spydde tillsammans , var till och med på toa tillsammans haha. Vi fälde in ida i sängen hahaha fan vad vi skratta sen gick vi styltor på stegarna , dansa i sängana. Mat låg på hela golvet så städerskan skulle ringa securitas haha de går inte beskriva hur kul de var. vi höll på missa båten från Tallin. De första jag sa nnär jag vaknade finns de mer att dricka, nu känns de som min lever ligger på backen och skrapar och att jag har alkis hosta. Jag har även utslag i hela ansiktet vilket inte  känns så bra. Alla mina plattor gick sönder precis utanför terminalen, hur surt som helst. Sedan skulle vi åka till idas farmor och sedn gå ut på gay bar i stockholm.

Vi åkte till kattis i gamla stan och fortsatte festa där, de var till en början kul men sedan väldigt tråkigt. Vandrade runt i stockholm och försökte hitta bussen hem, till slut hitta vi den och både jag och santtu däckade nästan direkt. Dagen efter åkte vi hem til Eskilstuna.

Väl i Eskilstuna gick ut på harrys där jag trodde jag hade tappat mitt leg men de hade jag tydligen inte hitta den igår i min kortsak haha

I fredags var vi på någon fest och sedan fick jag för mig att jag var trött så jag skulle börja hem till skiftinge från viptorp. men jag kom aldrig riktigt hem, jag vandrade runt på stan o lite var stans innan jag träffa ida och jag skulle visa en genväg hem vilket inte var en genväg utan en omväg och vi hamnade nästan ute i svista haha vi vandrar i flera timmar och hittar inte hem , tillslut hamnade vi på polisstationen, inte i fyllecell. men vi hitta dit och sa att vi inte hitta hem så vi fick vänta i väntrummet där. Det slutar att ida och jag sover över hos polisen haha hur kul var inte de.

På lördagen var de ju förlovningsfest , efter de så åkte jag och santtu till nyfors och fortsatte festa eller santtu gjode de, en annan hann somna när jag kom. Santtu kom och väckte mig iklädd en turtlesdräck och turtelslåten haha sedan ringde ju min alarm och jag tror de är nån som ringer så jag försöker svara men eftersom de är alarm så funkade de ju inte så bra, sen ser jag bild på mig själv ohc tror att jag själv ringer till mig haha då är man trött.

Idag vaknade jag hos santtu och packade alla mina saker och drog hem omg vad grjer de var o bära. Idag påminde mamma mig om att vi flyttar på onsdag så alla saker måste vara packade på tisdag, hur kna man glöma nåt sånt?

Imorgon börjar skolan igen , men eftersom min lever skrapar i backen tror jag inte jag kan vara med på gympan om jag är med lär ju min alkishosta komma fram och då kommer lungorna hoppa ur haha.

Snart blir det läggdags om man ska orka morgondagen.


förlovnings fest!

Igår var de förlovningsfes för camilla och jonna. Det var hur mysigt som helst vi drack lite och åt smörgastårta, senare kom det även annat folk dit och de blev verkligen party. Frågan är hur jonna och camilla mår idag haha så borta som de var. Men de var väldig roligt där endå :) Grattis igen till förlovningen. Sen drog jag och santtu vidare på fest där jag sen skulle "vila" lite och lägger alarm men jag är så borta att jag tror de ringer så jag ska svara i luren men de var ju ingen där haha sedan såg jag att de var bild på mig själv och tror att jag ringer mig själv och blir skit glad , de tog ett jävla bra tag innan jag fattade att de var alarmet. Idag efter en veckas party så mår min mage som en murrveldjur!

Var ju i Tallin i början av veckan och sedan på gaykrog i stockholm. så fort jag kommer hem idag så ska jag lägga in lite bilder och berätta om resan för den var hur kul som helst! Nej nu ska vi börja med maten.

imorgon börjar skolan igen, jag mår som en kratta, min lever hänger i golvet och släpar, mina lungor hoppar ut när jag hostar och min mage är en murrveldjur.

Tallin idag!

Idag åker vi :) har längtat som fan , äntligen bär det av. åker om en och en halv timme, hur skönt som helst. Är hur pigg som helst med , tänk om man kunde vara så så här pigg till skolan nej då ska man försova sig varje dag. Måste bara packa det sista , de är inte alls mycket kvar. Men frågan är om jag har fåt med mig allt jag behöver. Jag springer runt som en förvirrad höna och letar saker som kan vara bra att ha med sig. Men man vill ju endå inte ha för mycket saker med mig , vilket jag troligtvis har.

Tänkte sätta på lite musik så man blir på G , just nu spelas
queen - i want to break free   hur bra som helst

Ska börja fixa mig nu innan jag ska över till asta !

Kommer tillbak på onsdag !

Ta inte andras saker!

Jag skulle nyss gå med asta till ica maxi och jag tar pengarna och lägger de i busskortsfickan som jag alltid gör. Men då har jag tydligen tappat den inser jag när jag kommer fram och naturligtvis letade jag efter den på vägen hem. Men då har nån hora tagit den ,skulle kunna hugga den med kniven men tur var ju de att jag bara jhade busskortet där, förut hde jag även bankomatkortet där , så lite tur var de ju endå. Lovet har knappt börjat och jag har sån otur , nu måste jag köpa ett nytt busskort när skolan kommer ,coh jag kommer få betal bussen hela veckan ,surt!
TA INTE ANDRAS SAKER, JAG HADE FAKTISKT KUNNAT PLOCKA UPP DE PÅ VÄGEN HEM , men sen bor jag ju i skiftinge också. Har verkligen en sån tur idag. Nu är jag skit irriterad.

Börjar jag bli som min mamma?

Jag håller på tvättar upp alla kläder så jag kan börja packa inför Tallin.  När jag sorterar kläderna står jag där och velar ska jag lägga vita strumporna för sig så alla vita kläder inte blir grå aktiga? de blir ju en engen masskin, jobbigt med ennu fler. Men annars finns de juen risk att de vita kläderna blir lite gråaktiga, så står jag och tänker nere i tvättsugan, vem har jag fåt de ifrån? jo min mamma , hon tjatar alltid om att man absolut inte ska blanda vita strumpor med resterande vittvätt. Börjar jag bli som min mor? Jag har till och med börjat andvända hennes "tvättstuge" tofflor när jag går och tvättar, de får jag sluta upp med.




lämnade över resväskan jag skulle ha till asta för hon hade ingen så jag fick en annan, hur ska jag få plats med allt? Jag har ju 4-5 par skor som ska med, ombyte jag har i land , kläder på bussen upp och hemresan, sen minst fyra ombyten till båten, blir galen på mig själv att jag har så mycket men jag är inte ensam om detta problem asta har ju lika mycket haha de märks att vi är syskon. Tvättstugan är klar om en timme , så då får jag ringa jonna och kolla om hon är hemma skulle ju behöva mina tunikor ,parfym och skor måste ha lite ombyten att välja mellan på båten. Man vet ju aldrig vad man är sugen på att ha på sig ju haha Men ska se till att allt får plats men de jag köper då? Jag men de löser vi där.  Har förberätt mig hela dagen åt imorgon dagen. JAg har lagt ansiktsmask, waxat läppen som jag fick nåt ryck att göra brukar inte waxa läppen men men , Mamma skulle testa också och hon sa aldrig mer , de gör ju skit ont haha plockat och klippt ögonbrynen också , nu är de bara waxning av benen som är kvar.

Lite bilder från Tallin i sommras med syster!


Syster och jag :)


Vi gör en .....pose haha


Jag i hytten !


Min syster yster :)


Min söta syster yster och jag med mina döda blick haha



Slutar med en bild av mig, asta och jesper i Tallin :)

Åker imorgon redan med 09,15 bussen kommer hem på onsdag igen och då lägger jag in nya bilder från Tallin :)

Alla hjärtans dag present !

Igår var ju jag hos pia och miina , missade både bussen dit från stan och hem från henne haha så fick vänta en halv timme på stan på vägen dig tur så jobbade asta på centrum så jag gick dit en stund och på vägen hem missasde jag tydligen bussen igen så jag promenerade ner till stan men fick även vänta där på bussen drygt en halv timme. Men iaf miina hade gjort världens gulligaste alla hjärtans dag present till mig :) Ett armband med jätte fin färger. Men så klandtig som jag är så råkade jag ha sönder de på vägen ner mot stan så idag fick jag laga de hemma, tur att man har nål och tråd.  Sen tyckte hon att jag ritade fult men vadå jag kan inte rita monster hon sa att den int ens såg läskig ut haha men vadå jag brukar inte måla monster.

måste gå tvätta bort ansiktsmaksen för gud vet hur länge jag har haft den nu .

Imorgon bär det av :)



Min fina present !


romansen fortsätter i äldre dar!

var på bion och lämna mackor åt asta, där såg man alla par stå och vänta för att bli insläpta. Känndes som jag var lite uttittad där eftersom jag kom helt själv haha.  Men sen såg jag ett gammalt par i kanske  60 års åldern, de var hur gulliga som helst. Mannen hade köpt en ros till sin dam och bjudit henne på bio hur gulligt var inte de? fast de var så gamla så jag gör de något romantiskt ihop på alla hjärtans dag!

Asta kommer väl hem om en timme skulle jag kunna tro men vet inte om jag orkar vara vaken så länge, är sjukt trött som vanligt. hon skulle visa mig någon sida om nya zeland.

Fan vad jag är sugen på att gå ut och dansa och ha kul!

Nyss gick melodifestivalen hatar de , asså de blir ju bara sämre bidrag för varje år. Men endå sätter sig alla framför tv och följer melodifestivalen  vecka efter vecka , jag förstår inte vitsen med de. De brukar ju vara så att svenskarna följer de , men varför inte bara kolla när sverige reperensenterar sitt land i eourovison song contest? jag brukar kolla ibland bar ibland på de. Måste bara säga att melodifestivalen suger häst balle.

Alla hjärtans dag!

Idag blir de bara en lungn hemma kväll för mig, hade viljat gå ut men ska hålla mig till kryssningen istället. har börjat packa redan haha ida tycker de var för tidigt haha men annars glömer jag ju hälften . idag ska jag bara vara hemma och ta hand om mig själv, jag ska göra ansiktsmask och ta lång bad. tänkte även fixa naglarna :) hoppas det kommer någon bra film ikväll som jag kan se! Fan vad skönt de är att bara vara hemma och inte göra ett skit. jag förstår inte varför alla gör  alla hjärtans dag till en så stor sak, de är ju inte värsta grejen ju. nej ska ta och ringa pia o miina och se vad de ska hitta på , funderar på att åka dit en stund måste ju endå hämta mina saker innan kryssningen.

2 dagar kvar till Tallin nu !



Miina och pia!


Design till bloggen!

Nu har jag setat hur länge som helst och försökt fixa bloggen men tror ni de går? nej de är klart inget funkar blir skit arg! Jag läste på nån annas blogg och de vr väldigt bra instruktiioner men de funkade ju fan inte , vad gör jag för fel hela min sida blir helt fuckt up av de , försöker en sista gång. funkar de inte så kastar jag den är datan åt helvete blir så arg haha!

Började packa till Tallin men jag kom ju inte så långt eftersom jag ska tvätta imorgon och alla kläder ligger i tvätten. sen har jag skit ont i framtanden och axelnja man ska ju få ont överalt när man ska resa bort.

Nu fortsätter jag o fixar , får se hur de går säger bara lycka till !

Smink produkter från make up store!

Nu sitter jag hemma , åt precis mat. Fast jag åt e portion så känner jag mig hungrig eller så känns de bara så för jag inte blev propp mätt o illamående haha jag knaske åt en normal portion idag :P nu vart jag skit trött skulle vilja sova men den är ju redan efter sex så de är för sent.

Tänkte kolla någon film nu om jag hitta nån bra , idag blir de bara en lungn hemma kväll. skulle behöva städa och packa men de ordnar sig de kan man ta senare.

Var en stund med asta förut , vi satt och pratade gamla tallin minnen ifrån somras haha vad roliga vi var då :P gick och fixa oss snabbt och sedan direkt till baren haha sen vidare till tax free för att köpa dricka  , vi hann inte ens gå äta med mamma och bror haha. Får se hur denna resa blir blir säkert likdan att vi går till baren direkt haha typiskt oss ! Kom att tänka på att jag kommer få åka skit tidigt på måndag redan 9,15 bussen och bussen upp till stockholm går 13,45 men jag måste fixa lite saker innan som banken mm sen blir jag ju sminkad kl 11 och de dröjer ju med och sen välja smink , hurkul som helst men vad fan ska jag välja? den grön/blå ögonskuggan jonna har älskar den så de kanske får bli den och varför inte en ny läppa? jag har ju redan allt känns de som. Men de är allt lika kul med nytt, nu har jag entligen bestämt mig jag ska ha mina långa ögonfransar skit i om dom är långa jag kommer endå vara skit snygg :) Jag vet , jag kanske ska köpa en ny concealer eller de är ju lite tråkigt att köpa haha nu är jag helt taggad för att åka :)

Måste hinna fixa lite saker innan kryssningen, känner mig lite stressad.
- hämta mina kläder hos jonna
- hämta minkofta hos camilla
- hämta mina kläder hos pia
- städa
- tvätta
- packa inför kryssningen och flytten
- gå på banken

Jag måste göra en lista på vad jag ska ha med mig till tallin så jag inte har med mig onödigt mycket , men de lär jag ju endå ha elelr så glömmer jag hälften hemma skulle vara så typiskt!

Kollade lite på Make up stores hemsida vad jag skulke kunna tänka på mig köpa på måndag!


Läppstift - china red


Läggglans - hollywood
 


Läppglans - La La


Läppglans - Indi


Ögonskugga - silver


Ögonskugga - Extrem


Ögonskugga - buzzer ( ska köpa den)


glitterögonskugga - starry

Ögonskuggan , Buzzer vet jag iaf att de blir älskar den , den blir så himla snygg på passar även till mina ögon och sedan skugga ihop den med extrem blir väldigt snyggt :)

Endast två lektinoner idag!

Igår så kom ju asta hem till mig och vi skulle plugga, hon pluggade medans jag låg och kolla på Mia och klara  skit bra programm hahaha älskar när hon säger hej på dig din lilla tönt , till sin chef haha sen skulle vi kolla på the strangers men jag vågade inte kolla ,den är ju sjukt läsklig. Sen sminka vi oss och tog en massa foton , sen när jag ska lägga in bilderna på datan så hittar jag inte kabeln , så jag lägger in bilderna när hon har skickat över dom till mig!

Sitter i skolan ska börja med min uppsats , har entligen kommit på vad jag ska skriva. Den skulle egentligen ha lämnats in idag men jag får lite längre tid på mig, väldigt skönt. Vi har endast två lektioner idag , nu har vi svenska B och sen efter lunch har vi samhäll A.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men tänkte städa och packa när jag kommer hem, för flytten närmar ju sig och jag har bara packat två kartnger hitills.

Om TRE dagar åker vi till Tallin , hur skönt som helst !


Faller sönder i små bitar!

Kom nyss hem från dagiset, helt vanlig dag där idag med . men nu behöver jag inte komma dit mer fören veckan nio :) hur skönt som helst orkar ine mer praktik.

Nu sitter jag och väntar på att asta ska komma, vi ska nämligen plugga , vilket jag nästan aldrig gör så borde väl öppna böckerna, hopaps jag har rätt böcker hemma nu.

Jag försöker prata i mobilen med asta men min mobil är ju halft sönder så den kopplar bort mig hela tiden , har lust att kasta in den i väggen men då kommer den bara bli värre. Nej nu måste jag köpa en ny mobil de här går inte längre. Vad händer med alla mina mobiler denna lur har jag inte ens haft i ett år :S dom går sönder och blir i småbitar , hallå hur lyckas man ha sönder allt? Luckan , vissa knappar, sony ericsson märket har rasat bort , resten av knapparna lossar av ibland  och den stängs av  när man talar i den , dags att köpa ny lur eller? HÄldre en ny en att lämna in den på lagning , visst ska jag lämna in  den med för jag har ju garanti men jag vill ju endå köpa en ny !

asta kommer väl när som helst skulle jag kunna tror , vi ska plugga laga mat och kolla film hur kul är inte de?

Tävling!

Var inne på Kissies blogg och läste att hon hade en tävling , kissie har blivit galen !  så jag tänkte jag kunde vara med och tävla har inte så mycket annat för mig . 

 Var hos syster yster idag , vi gjorde väl egentligen så mycket vi satt väl mest framför datan som vanligt haha!

Lyssnar på red jumpsuit apparatus - face down  dom är otroligt bra :) Ta o lyssna på dem !

Tänkte även kolla om ellos har fåt in några fina kläder , känns som jag skulle behöva lite nya kläder och skor och även en massa annat. Imorgon är de praktik igen men sista dagen innan lovet, de känns iaf skönt :)


Buffertdag!

Kom nyss hem från skolan. Idag så hade vi inga lektioner , man behövde bara komma in till skolan om man hade nåt att jobba ifatt med, så vi jobbade med raporten till projektarbetet och nu är vi entligen klara med de. Igår somnade jag på eftermidagen när jag skulle sova middag och jag vaknde mitt i natten av att jag sov med kläderna på , så jag bytte om och somna om till kl 8 idag fy fan vad skönt de var att sova , nu känner jag mig nästan helt utvilad. Men pågrund av att jag sov så hann jag inte förbereda mig för den muntliga idag och hann ej skriva ett pm till de , så jag får göra de en annan gång men nu tror jag att jag fattar vad man ska göra iaf haha efter 100 år !

Alla borde gå in på denna länk och bli medlem :) Den ska göra så man får fler besökare till sin blogg!

http://www.viraltrafik.se/?co0kie¨





Frågor på facebook!

Kollade precis runt på facebook  och där kan man ju svara ja och nej på frågor om ens komipsar. Jag blev ju genast nyfiken och ville se vad folk hade svarat om mig så jag sitter här nu o samlar "mynt" så jag ska kunna kolla vem som har svarat på de olika frågorna. Men de skulle jag inte ha gjort för nu är jag skit irriterad , att folk tror att jag har tagit betalt för sex de var de dummaste jag har hört och sen när jag såg vem de var som trodde de blev jag mer irriterad över de aja men nu måste jag vet fler frågor haha folk tror tydligen jag har andvänt sex för att göra karriären undra vem som har svarat de ? plågat ett djur? va fan skulle jag göra de för? tagit en springnota? snattat ? nej nu komemr jag få sitta uppe hela natten och svara på frågor bara för att få "mynt" för att se vem som har svarat vad.

Längtan efter tallin gjorde att jag glömde flytten!

Då var man sjukt trött igen , kom och tänka på en sak idag jag flyttar i slutet av månadet hade helt totalt glömt bort de haha! jag har tänkt och längtat efter tallin resan att jag helt totalt glömde bort de , sitter och skrattar själv åt de för vem glömer bort att man ska flytta? tydligen så kan man göra de med haha. vi har nog bott här i fem månader skulle jag kunna tro , nu är de dags för flytt igen. Mamma och jag flyttar till en 3:a eftersom syster yster har flyttat ut så då ville mor min ha mindre lägenhet. de sköna med flytten är att jag får mycket större rum vilket jag längtar ortroligt mycket efter sen kommer jag bara behöva gå upp en trappa istället för att gå upp till tredje våningen haha Sen får vi ju inte glöma att jag kommer få ännu närmare till ica maxi haha. nej nu börjar jag längta efter flytten fast jag vet att de kommer bli jobbigt eftersom mamma har så mycket grejer och sen är de alltid jobbigt att flytta alla kartonger , man skulle ha nån som gjorde allt de där till en.

Idag är de exakt en vecka kvar till Tallin :) Nu längtar jag som bara den , men om jag känner mig själv så kommer jag börja få resefeber snart, skulle komma så där lagom till helgen haha och de är inte alltid så kul när jag får de , för då blir jag lite jobbig och gnällig ,blir helt enkelt spänd inför resan , men jag vet inte varför haha!

Nu så ska jag gå kolla tv och sedan kolla lite film om jag inte somnar framför tv!


Lördag!

Igår på kvällen åkte jag hem till camilla och skulle leka med henne :) vi satt och kollade simple life 2 vilket som var skoj älskar den serien skrattar alltid så mycket då. Jag åkte hem ganska så tidigt för jag var så trött , så ska camilla ringa och se att jag har kommit hem ordentligt så pratr vi och så ska hon ringa nån och säger jag ringer dig sanrt igen okej? Jag ba ja men gör de , men under tiden hinner jag somna och hon ringer så jag svarade så säger hon du sov va? jag? nej jag har inte sovit  haha så måste hon lägga på igen och ringer upp alldels på strax igen så ska hon börja prata men då har jag hunnit bli så trött att jag ba snälla kan vi prata imorgon jag måste sova haha jag var så rolig inatt jag komemr inte ens ihåg hälften vad vi prata om för jag så trött haha!



Idag , snart ska jag åka till badhuset med päivi och barnen vilket som ska bli kul :) Har ju inte tränat nåt på två veckor så idag får jag ju iaf simma och nu bestämer jag att imorgon ska jag träna. Nej nu måste jag packa klart innan hon kommer.


Mysig fredag!

Igår så åkte jag hem till pia och miina. Vi börajde med att åka tillstugan och göra snögubbar, snölycktor och en snöbort  hur mysigt som helst , var hur länge som helst sen sist jag gjorde nåt sånt. sen åkte vi och hyrde film , blev solstorm som jag redan hade sett men den är otroligt bra tycker jag. Kollade film och åt kina mat hur gott som helst och väldigt mysig hemma kväll :)

Idag kom Asta pasta (santtu) dit med , sen skulle vi gå springa i munktell men de var tävling så vi spelade mini golf istället men de gick ju inte så bra bollarna flög lite var stans haha bollen hamna överallt förutom där den skulle vara , så vi gav upp eftersom vi var så dåliga förlorare.

håller på fixa naglarna sen ska jag fixa lite musik sen ska jag gå över till asta pasta en stund :)




Nationella!

Ska tydligen träna på ett gammalt nationella inför nationella i april. Vi hade ju tränat på den muntliga delen förra veckan men som vanligt fattade inte jag vad man skulle göra så jag så jag har inte gjort de en. Måste göra den på onsdag , vad fgan ska jag prata om :S Sen idag fick vi uppgift att träna uppsattsen den var också skit svår , fattar inget av de. min lärare tror jag bara är stressad men jag är väl inte stressad om jag inte förstår? Jag valde iaf en höna av en fjäder? Men fattar inte hur jag ska komma igång för jag förstår inte vad man ska göra haha idag förklarade hon säkert tio gånger till oss men vi fatta endå inte , haha speciellt inte jag. Ska sitta kvar i skolan idag och skra raporten till projektarbetet, hopaps de går bra. Vi hade ju redovisning i projekarbetet i onsdags och de gick hur bra som helst :) Jessica var så rolig efter lektionen: jag är så kissnödig men jag hinenr inte gå på toa för jag måste köpa becon haha hur roligt som hälst :P

Ikväll har jag ingen aning vad jag ska göra , ska väl vara hemmafru och bara vara hemma och plugga de skulle behövas men de kan man ju endå göra på söndag med.

Idag är de bara 10 dagar kvar till tillin !

Igår var jag,santtu , jonna och camilla hos santtu , där vi kom fram til att vi ska åka på en weekendresa :) de är ju hur kul som helst ju. De är alltid skönt att komma iväg men de skulle inte bli fören i maj då men då har man nåt och se fram emot !

funderingar!

Idag har varit en lång dag, gick upp tidigt för att gå till ögonläkaren. Tror de gick bra får hem besked om några dar skulle jag kunna tro. Praktik som vanligt och sen gick jag en stund till sandra. SKulle ha träffat paula idag men blev ändrade planer , får ses en annan dag helt enkelt.

Nu är de inte långt kvar till Tallin , jag ser inte längre fram emot de men vi får hoppas de blir kul. Nåt som blir kul är att bli sminkad på make up store innan kryssningen :) Men jag funderar på att inte ha mina långa lösögnonfransar på mig, för dom är ju endå gansla långa. Men ska fundera vidare på de , de är ju endå 11 dagar kvar!




Mina lösögonfransar , fast mina är svarta kolsvarta!
Men de kan ju endå bli gulligt emd en fin sminkning till , hoppas hon är bra hon som ska sminka mig så jag inte blir besviken och vill sminka om mig sen.


Alla borde tänka på sina beteende, tonfall och agerande!


Vill göra om min Blogg asså designen , men jag fattra inte hur man gör haha! Fattar inte ens hur man lägger en bild start sidan av bloggen :S Men de ordnar sig nog haha !


Träning!

Jag och ida kom på en ide igår kväll om att vi skulle börja träna nåt. Men vad viste vi inte så vi kom på med olika förslag, karate, konot, konståkning, judo, klättring, fäkning och massa annat. Så får vi för oss att vi ska lära oss  konståkning haha hur fan vi skulle lyckas ja de är en bra fråga haha Ja men endå de kanske skulle funka endå.

Har varit otroligt trött idag , kom inte upp ur sängen imorse så kom inte iväg till skolan fören tills andra lektionen vid tio. När jag kom hem var jag helt slut somnade på sängen i någon timme hur skönt som helst . Jag vaknade inte alltför länge sen men är fortfarande sjukt trött. Jag är så trött om dagarna att jag inte ens orkar gå till gymmet. Det endå jag vill göra om dagarna är att sova är de ens normalt?


Våran nya framtid haha!

RSS 2.0