är de plant här?

Festa igår och när jag kommer till djurgårdsparken så ska jag gå pissa i skogen med santtu men jag tappade balansen och ramlade ner från kullen ner i de höga gräset och vem vaknar upp med en bula i pannan? jo jag och jag mindes inte rikitigt hur den kom dit haha santtu ramlar precis efter mig. hon frågar är de plant och då har jag tydligen sagt ja och då ramlade hon ner för kullen fast åt andra hållet och skrapa upp knäna haha oj vad de gör ont i min panna sen försöker dom lura i mig att jag ramlade i badkaret och tuppa av en stund när vi badade men de minns jag att jag itne gjorde. känner mig rätt sliten men ska ta och hoppa in i badet och öppna en kall öl ,lyssna härlig musik och sen dra vidare ner till stan då vi ska fortsätta festa :) jo just de när jag skulle bära hem bolaget påsen då sprack den den där under så jag fick bära de i famnen not cool.

Harrys tonight med girlsen!

Sitter och väntar på girlsen. Har precis målat om naglarna i svart så klart, nu är de bara håret kvar och klä på mig resten. Är så jävla HET idag :) Party musiken är på och humöret på topp, härligt härligt. Har till och med städat rummet , såg ut som ett helvete innan. Har inte ens behövt stressa idag härligt härligt, första gången :P Harrys har nån studentfest idag så de lär ju finnas många körvar haha nej då men mycket folk hoppas vi på och bra musik.  Snart öppnar jag jordgubbsvinet , länge sen men gott ska de fan bli. Nu får naglarna torka orkar inte vänta längre. Oj vad snygga kläder jag har på mig och dom nya skorna är så snygga asså är jag skit het idag , eller de är jag alltid :D Har problem med håret vet inte om jag ska ha utsläpt eller uppsat , utsläppt halvt lockigt för mammi tog plattången till kryssningen och jag hittar inte min andra eller ska jag bara sätta upp de isället de blir snyggt de med. Men ska fixa lite innan girlsen ringer. Träffa Alex idag härligt härligt läge sen man såg dig :) saknar henne så de blir kul att ses och att hon följer med ut :)

Imorgon blir de Harrys med girlsen :)

11 dagar kvar till studenten härligt härligt :)

Sitter och mår skit illa , har tryckt i mig massa glass med överdrivet mycket kolasås, imorogn börjar bantningen haha eller nån annan dag då de blir harrys imorgon och jordgubbsvin , de var länge sen , bara man inte flippar som vanligt. Längtar som fan tills imorgon , ska fira att jag fick MVG i religion eller jag ska röja lättare sagt :D Köpte en ny kjol tills imorgon och skor hoppas kjolen passar testa aldrig den men den får lov att passa annars får ajg sy in den ifall den är för stor. Imorgon blir de körv haha svenne körv omg vad roligt de är :D Skiter i om folk klagar om mina alkoholvanor men jag blir aldrig så som jag fick en predikan om och jag tycker itne de kom ifrån rätt käft iaf men men sånt är livet. Jag är ung och lever livet så som de ska var :)

Var på Tuna
parken igår och bio , bion var en överaskning av syrran skit skoj men dock var de bara hon och jag där inne vilket var skit skönt , för då kunde jag diskutera filmen samtidigt :) Sen vart de Time out med en kall öl :) Skulle inte sitta helst fel med det nu , är jämt sugen på en kall öl.

Lugn hemma kväll idag :)

Ska bara vara hemma idag, känns skönt så . Men samtidigt är jag party sugen som fan haha som vanligt då. Men tänk en kall drink nu eller cider eller en öl oj oj oj vad man vart sugen ! träffade lillprinsen Mio idag hur gullig som helst men vågade inte hålla i han han var ju så liten. haha känner mig som värsta tönten. Men hålla i honom de kan jag göra när han har fåt en stadig nacke. har nyss ätit mat och självklart vräkte jag i mig de och mår sjukt illa och de kan ju bero på att jag lassa på mat för typ fem personer haha. onsdags dagen var super duper kul , tänkte lägga mig gräsmattan och sova för jag var så trött och de var längt hem men i själva värket var de bara 100m kvar haha men klockan var sju men jag hade kunnat festa längre men men. igår var jag trasigare en trasigast men då vet man att de har varit en lyckad kväll haha. 15 dagar kvar nu till studenten härligt härligt :) ska kolla om de kommer nån bra film ikväll på tv.

Party Party !

ikväll är departy party, eller lättare sagt nu :) härligt härligt. de går lite segt eller jag är på G men jag känner mig trött och hungrig , är sjukt sugen på kebab haha och vill gå på harrys men dit lär jag ju inte komma. vr dragen förut idag och hann bli bakis innan jag drack igen jobbigt läge. Men nu känns de bättre känns skönt , hoppas idag de blir en bra fylla, de enda som är synd är att alla ska ut  idag men självklart skainte vi ut vilket är synd. men men sånt händer. oj jag tror en kille härärgullig men jag kommer väl ha fel som vanligt , dagen efter haha Nu ska jag vara social mot de andra , men mina takar springer iväg mot KEBAB hahah med massa vitsås de vill säga två burkar.

Tar ett glas med mammi

Sitter och dricker gin med mammi , känns konstigt att dricka ur glas då jag alltid dricker ur burken. Vill ut idag men eknomin sätter stop för de. vill bara öppna korken på spritflaskan och hälla i mig deen haha men får nöja mig med min gin :) de lyssnas finsk musik, mammi fixar sig och jag fixar naglarna snart ska jag gå hämta ut mitt paket , men innan de ska jag bli på bra humör. långhelg nu härligt härligt!

känner mig som gammel mormor!

Känner mig som värsta mormorn här hemma , sitter och äter lite småplock, sjunger till veronica maggio och ville valo och samtidigt SYR jag korsstygn vad har hänt med mig? Sen sitter jag och googlar på Håkan Hemlin från nordman oj vad han är snygg, vi har en pappa på dagiset som liknar han väldigt mycket de var därför jag började tänka på nordman och att både pappan och nordman är väldigt snygga haha nej måste fan sluta titta på papporna där.  Igår fick päivi en liten pojke oj vad söt han är :) Nej nu ska gammel mormor fortsätta med sy. helgen var galen  och jag hopaps den här helgen blir lika galen haha

Vem fan äter fiskbullar?

Ja vem äter fiskbullar? Idag på förskolan så fick vi fiskbullar ,gillar inte de eller har aldrig smakat de men kan tänka mig hur de smakade. Idag fick vi en annan variant av fiskbulle de var nämligen stekta tog en fiskbulle och försökte äta den men de gick fan inte ville börja gråta men de kunde jag ju inte göra inför barnen. Ena studen trodde jag tårarna skulle forsa ner medans i den andra stunden trodde ajg att ajg skulle kasta mig ut genom fönstret. Mådde sjukt illa efter den i flera timmar. ALDRIG MER FISKBULLAR! och konstistensen ska vi inte ens tala om oj oj oj vad äckligt de är. Nu kan ajg iaf säga att jag har provat fiskbullar.

Mammi står och bakar och jag borde plugga eftersom min uppsats ska in imorgon men har inget ork en. ska ta fram bacon och laga mig en omelett , tänkte lägga i lite ost kan man göra de?

Jag säger till mammi , jag är deprimerad av lågkonjukturen, de finns inga jobb  och jag har inga pengar så jag kan resa och jag är inge bra på någe. Så mammi kommer på att jag kan bli en dum blondin som victoria silverstedt, carolina gynning och linda rosing. Så kommer de ur min mun jaha då måste jag vika ut mig , de finns väl inget annat o göra om jag ska va som dem haha så jävlla störd sen skulle jag bo i tunnelbanan i stockholm och låssads vara rik på stureplan ( på krogen då) vilka framtidsplaner man har då haha

Lär mig laga omelett!

Innan jag fortsätter med uppsatsen så ska jag äta omelett med bacon , mammi står och lär mig hur man gör haha har aldrig lyckats laga omelett förut. Jag kan knappt gå på ena foten har varit så i två dagar nu och de visade sig vara en infektion kul kul verkligen kul! skit arg över de så nu måste jag ha bandage på de för att stödja foten inte alls kul , kommer känna mig helt handikappad ju precis som med handen men min han är iaf bättre.

kvällen är räddad !

Sitter och pluggar är sanrtklar med en upsats känns skönt. Mammi står och bakar så jag var fort där för att slicka skålen haha vart som en fem åring men fn vad god smeten var. sen fick jag slicka vispen och då vart jag lika kladdig som en tre åring haha kollade mig själv i spegeln och de visade sig att jag hade choklad i hela ansiktet haha men så ser man ut efter att ha ätit smet. Men nu kom suget efter lime igen , måste fråga mammi om vi ska gå köpa de eftersom jag åt upp de sista igår, ja jag äter den hel utom skalet då och visst de är surt men GOTT :D

hur hinner man med allt?

Har hunnit laga mat, plugga lite och tvätta idag och umgås så gott de gick med ida, vi hann med en tur till lekparken haha :D Men nu springer jag mellan tvättstugan, pluggandet och desperate housewifes hur ska jag hinna skriva klart uppsatsen kommer få sitta uppe hela natten tur att jag inte är trött en då. Plus på de här hinner jag inte träna så får börja träna näst vecka igen då vi inte har nåt i plugget. Har börjat  bli förkyld också fan fan fan hinner  inte bli sjuk, men tur så hittade jag olbas i lådan :D så nu slipper jag täppt näsa! HIttar inte min sladd till mobilen så får försöka skicka in bilderna till bdb från helgen dom vi tog i parken :)

studenten närmar sig :)

Studenten närmar sig så de heter duga , härligt härligt :) fick en tidigt studentprsent idag en vattenkokare och te kopp , de var något jag verkligen behövde så tack!  idag har jag gjort en redovisning och de gick bra, så nu känns de lite lättare i skolan, plus att jag fick G i nationella i svenska känns hur skönt som helst.  nu är det bara två uppsatser kvar att göra klart.  var så trött idag så jag somnade när jag kom hem , men måste ha sovit lite tokigt för de knaka till i hela handleden på högerarm och nu gör de ont att böja handen, de känns att de blir värre hela tiden så nu sitter jag med badage på handen och känner mig lite invalid , då de inte går att gör så mycket med handen , för de gör verkligen ont. nu ska jag kolla tv och börja läsa pippi flyttar in , de är en av uppsatserna som ska handla om en författare från 1900-talet så de vart pippi med astrid lindgren, hur  bra som helst ju :)

En galen vecka!

De har varit en helt galen vecka med lite för mycket av det goda. varför ska de alltid vara supa tills man stupar? kan man inte bara ta ett glas nej de är ju klart haha men det har varit en rolig vecka med , känns som jag redan har tagit studenten för jag tar inte skolan seriöst längre, eller de har jag väl aldrig gjort men i fredags tog de priset. Tur att santtu följer med imorogn tänker inte ta nån skit själv där kommer förnecka allt haha måste bara kolla att burken står kvar och att jag kan ta bort den för annars blir det lite pinsamt. Vad gör jag om jag vinner en miljon kroner ? Där hade vi bra svar haha vad roliga vi är :) Ska ju ha tre uppsattser färdiga den här veckan oj oj oj , håller på skriva en nu men har massa kvar. sen ska jag vara klar i morgon men en sak men de får jag och jessica redovisa på fredag eller nåt för vi ä verkligen inte klara. Sen är de uppsats i svenskan med , fan vad mycketOj vilken galen dag de var i fredags , men kul hade jag med santtu jessica och johanna de får vi ta och göra om ,på kryssning som vi planerade nån gång i sommar härligt härligt :)

Skola/party

I onsdags var de fotbollen på olarrys och igår var de ishockyn fråga inte hur de gick för jag har ingen aning haha som vanligt då. Jag och santtu sitter i skolan nu fortfarande onyktra man håller inte på så, elller jo om man heter sanna då gör man så :) nu ska jag börja jessica och göra baf  blir nog bra :) party så de heter duga idag med santtu och jessica ska fan med :D


Måste man gå på möten?

Oj vad jag vart trött när jag la mig i sängen. somnar jag nu så vaknar jag aldrig upp om en timme så bäst att jag försöker hålla mig vaken. ska gå om en timme tillbaka till dagiset där de är något möte jag ska vara med på så kommer inte hem fören halv åtta. Men men så kan de vara. Orkar verkligen inte plugga heller men de får jag försöka fixa när jag kommer he istället. i denna stund skulle jag bara vilja dö och vakna till liv när jag är pigg igen. Hade ju min trött period förut coh nu har den kommit tillbaka igen. Vad fan ska man göra så man blir pigg? En till praktikdag sen är de skola, veckan har varit hur lång som helst den verkar aldrig ta slut.

Katolicismen!

Sk börja plugga nu , håller på skriva en upsats om katlocismen samt judendomen. Det ska vara klart näst vecka och jag har jävliggt mycket kvar att göra så tänkte jag ska försöka få klart så mycket som möjligt idag men ugly bettu och despran kommer ju snart får ta paus då. Hade ju praktik som vanligt då idag och hade samtal med min handledare hon tycker jag är borta väldigt mycket men de är jag inte , eller jag tycker inte jag är de. Sen ska jag även få gå ha möte med min lärare om de är  oj oj oj vad ska jag säga? De är lite alkis varning på mig därför brukar jag inte komma på torsdagar? Men om jag går ut på onsdagar då blir jag så trasig och de känns fel att gå til ldagiset då. Men man kan ju välja att inte gå ut på onsdagar men de är ganska svårt att välja bort men men de är bara säga som de är att de är lite alkis varning haha Sitter och lyssnar veronica maggio måste ha nåt att lyssna på när jag pluggar, kan inte sätta på techno eller nåt annat bra för då kommer jag inte konsentrer mig och då kommer jag bara vilja festa vilket inte kommer ske idag.  Nej jaag ska fan sätta på bra musik så jag nån gång kan börja plugga. Varje år efter mitt praktik år så har handledarna tackat nej till en ny elev , sa att jag skulle skjuta mig om min tredje handledare sa så , så nu är de bara att skaffa en pistol haha nej men orka att man vart deprimerd utav de. Jag kan ju inte vara så jobbig eller dålig för hon sa att jag är jätte duktig när jag väl är där men de är sånt som händer.

slingor

Helgen var kul, men de kanske spårade ur lite men, de är sånt som händer. Nu hade jag tänkt ha paus ifrån alkoholen men som vanligt kommer jag inte hålla mig. desutom är de spring pride här i stan men ska inte gå, har inte köpt biljetter en. så de blir inget, nån gång kan man ju ha en lugn helg. Just nu sitter jag hos päivi hon håller på göra slingor på mig. de känns skönt de. Senare ska jag åka hem och plugga så de heter duga. har tre uppsatser som ska vara inne nästa vecka. Just de jag försov mig imorse trodde klockan var halv halv åtta så jag till bussen som vanligt och skriver till min kompis om v i ska mötas så hon ringer och säger vi har börjat och jag fattar inget haha tydligen var jag nästan en timme sen haha men sånt händer. Är sjukt trött idag ska försöka sova tidigt.

tre bra saker!

Blondinbella säger ju att man ska skriv upp tre bra saker man har gjort. tänkte jag skulle göra de.

1. jag kom hem igår efter festen
2. Jag var inte elak
3. Jag gick inte på någon efterfest

Så de var väl tre bra saker jag gjorde igår? De tycker iaf jag. Ja vad ska jag skriva ingen aning egenligen. igår var skit skoj , men vart lite trött på slutet. vi drog på nån fest och vart kvar där hela kvällen vi skulle vidare på eterfest men de vart inte så. tur de kanske, idag är jag helt trasig så de heter duga. Vaknar att jag knappt kan stiga ur sängen , huvudet är tungt oj oj oj fattar inte hur de alltid ska bli så. onsdag,torsdag har varit festdagar men idag fan ska jag vara nykter eller undra om man ska hålla igång idag med så man pallar imorgon med. jag vet nån som inte kommer palla dricka idag men om jag går hem till henne nu och jag tar med dem ut till parken så kan vi börja festa nu haha nej nu gick de för långt igen. oj nu fick jag fyllefrossa med. gjorde franskmanikyr igår men ska bort idag , för jag känner mig konstig i de .De får bli svarta nagar som vanligt. undra vad som händer idag? Är ensam hemma då mammi åker till stugan och tar med katten. Undra om jag ska bjuda hit santtu och ida på middag? just de måste köpa en present , är stan öppen idag? eller måste jag springa ner imorgon innan fikat? fan vad jag har ont i näsan idag , man skulle nog inte göra med kniven där haha men heter man som jag gör så gör man de. nej nu ska jag göra lite vettiga saker som städa och fixa mig käner mig inte så fräsch i mitt gamla smink.

RSS 2.0