Ny människa

känner mig som en ny människa efter att jag har tränat de var sjukt skönt. ska nog gå oh träna imorgon igen efter att jag har tvättat. pallade inte simma för de var så många snorungar i hela badhuset, men jag kan säga de räkte de jag gjorde plus att jag cyklade dit och till mamma och sen hem så de kändes. nu är jag helt slut skulle kunna somna redan nu och sova hela natten känns de som.

Dags att börja träna igen!

Nu har jag bestämt mig för att ta cykeln ner till stan och träna , de var länge sen jag var på gymet, efteråt tänkte jag simma några längder, de skulle inte  sitta helt fel. dags att klä på sig och leta fram träningskläderna. jag betalar ju endå för gymkortet varje månad så de är väl dags att utnytja de. men de förbaskade dåliga vädret gör att jag inte är på humör för att gå utanför dörrarna. nu börjar de regna igen men förhoppningsvis har de slutat regna när jag ska cykla.

Man blir aldrig för gammal för monopol!

Jag har spelat monopol med mamma i några timmar, de är ett spel för alla åldrar och man tröttnar inte på de och man blir verkligen inte för gammal för de. jag har spelat de sen jag var lite och jag älskar de lika mycket fortfarande. Men de roliga med monopol är att dom förnyar de och gör olika teman. De finns ju de vanliga spelet med lösa pengar som man endå tappar bort hälften, sen har vi mitt spel med kreditkorten kan vara lite jobbigt men de är smidigare en pengar, sen finns de ju en enklare monopol för barn, men disney tema ja hur mycket som helt egentligen. Sen får vi ju inte missa att man kan spela de på internet eller om lada hem de till datan, men de ä sjukt så dom har utvecklat spelet. och jag hoppas dom kommer ut med en ny utgåva snart :D


De traditionella monopol


monopol med kreditkort de gillar vi :)


Disney monopol


monopol på datan


önskar mig satsumas!

var och hjälpte mamma på jobbet idag och skull gå handla lite till oss. så när jag kommer in i affären ser jag att dom har fåt in satsumas igen hur gott är inte de? dom med de tunna skalet. när jag satt och tröck i mig alla dom så kom jag tänka på att jag fyller år snart. sen många år tillbaka har jag alltid önskat mig 1kg satsumas med tunnt skal i present fråg mig inte varför men de är så och jag har aldrig får de men i år hoppas jag att jag får de, de står ju endå höst upp haha inte många som önskar sig frukt i present. nu ska jag försöka få med mig mamma till nya willys som har öppnat, jag gillar när nya affärer öppnas spelar ingen roll om de är mataffär eller klädaffär!

Män som hatar kvinnor / flickan som lekte med elden !

sitter och kollar på män som hatar kvinnor med mamma. var på bio på den men vill bara färska upp minnet inför bio besöket på flickan som lekte med elden. har läst halva boken och den är super bra hoppas att filmen är lika bra som boken. nu har de ju varit premiär på på flickan som lekte med elden ska bara vänta på att lönen kommer så man kan gå se den, sen måste jag få med mig nån som vill se den. Pia kan ju inte gå på bio speciellt inte på såna filmer haha se hur de bara gick för henne att kolla på män som hatar kvinnor. hon spolde förbi när de vart spännande haha. måste ligga på mattan när vi kollar på film för ag har sjukt ont i magen efter all chips o godis jag har hunnit trycka i mig. hur nyttigt var de? jag var ju ute o gick 3km i morse. men imorgon får man väl först gå milen och sen gå den tillbaka så får man den träning man behöver. nu ska jag börja gymma igen och motionssimma har jag bestämt  mig för.


Hermes House Band - Country Roads

sitter och lyssnar Hermes House Band - Country Roads den är så bra haha  kom på att vi lyssnade den så börjarn jag skratta åt igår cigarren går av på mitten haha kan inte sluta tänka på de snart åker vi på kryssning hur kul som helst då ska jag och ida röka cigarrer har vi bestämt sen skoja jag om att jag kanske ska börja rökade de till vardags haha eller så håller jag mig till mitt sus. ska klippa mig i veckan, kanske blir imorgon om päivi har tid och om mamma vill skjussa mig. vi har tänkklippa av håret en bra bit men får se hur kort de blir , de är så jobbigt att borsta håret som de är nu har fan tusen tovor varje dag. igår fick jag arslet ur vagnen och klippte luggen den hade växt som fan.




undra om jag ska klippa någon sån här frisyr sen?

Party ute i näshulta!

skulle ha bloggat innan jag åkte igår men precis när jag började skriva så hade alex och mats kommit så vi var tvungna att åka till jessica :) där firade vi jrry och sara som hade fyllt år i veckan. de var hur kul som helst. jag och jessica var ute och gick i mörkret och inte fan såg jag något hon påståd att hon kunde se haha de tvekar jag på. vi rökte cigarr med och jessica skulle skala av den så cigarren av haha åkte hem vid halv ett tiden va hur trött som helst men de var skjönt att sova i sin egen säng och att slippa åka bussen idag som fröjer 30-40 minuter till stan och sedan ta min buss hem.sitter och kollar svenska hollywood fruar , verkar helt okej :) ska fortsätta kolla de nu.

länge sen jag sist skrev

ja nu har de gott ett tag sen jag skrev har inte riktigt haft orken känner jag. de har hänt mycket sen sist en massa utgång med santtu, isa och mamma :) imorgon ska jag till näshulta på party och då får jag träffa min best friend :D har komit fram till att jag vill öra ny design men de får nog vänta ett tag. de får bli ett kort inlägg idag måste leta kläder till imorgon.


Ute med mamma, santtu och ida :)


santtu ida och jag på vimmelbild


imorgon ska jag till bestfriend :)

RSS 2.0